Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van már, de SZERETNÉK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KAPNI. Még mielőtt valaki az életkoromból kifolyólag vonna le téves következtetéseket, 20 éves nő vagyok. Nagy valószínűséggel tudom a válasz, csak a magam megnyugatására szeretném a ti véleményeteket is hallani.
Barátom óvszert húzott, még az előváladék előtt, tehát óvszerrel voltunk együtt. Ő sajnos nem ment el, tehát nem lövellt ki ondót. Tudom, hogy óvszer mellett nagyon kicsi az esély rá, hogy teherbe essek de lehetséges úgy, hogy ondó nem volt, csak előváladék, az is gumiba?
2012. dec. 22. 19:01
1/4 anonim válasza:
minek szexelsz, ha ennyire bizonytalan vagy, meg félsz?
2/4 anonim válasza:
Az IQ-d is 20 körül van, vagy ez egy vicc akart lenni?
3/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem vagy terhes. De hogy biztosra menj vegyél egy tesztet :)
4/4 anonim válasza:
omg.... ez most ugye, nem komoly kérdés??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!