Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a fog. Tablettától, de ez így helyes?
most 18 vagyok és kb 1 év múlva szeretnék szedni tablettát. ez a kor megfelelő? (a szervezetem kifejlett, a mensim rendszeres, beállt)
olyan 24 éves koromban szeretnék kisbabát. ha előtte egy évvel abbahagyom a gyógyszert, akkor ugye jó lesz? annyira félek, hogy a gyógyszer miatt nem lehet egyszer kisbabám... tudom, hogy nem kéne ennyire paráznom, de egyszerűen ez van.
mindenképpen szeretnék akkor gyógyszert, mert már 3 éve élek stabil kapcsolatban, és jó lenne már nem a gumival szórakozni... :D más szóba sem jöhet a gumin és a gyógyszeren kívül.
Attól is félek, hogy beleesek abba a 0.5%ba, akinek besikerül a baba gyógyszer mellett. De amúgy ha valaki normálisan beszedi nem hányja ki stb nem szed más gyógyszert akk 100% a biztonság ugye? mert ez a pearl index v mi amit megadnak, ebbe az is benne van ha valaki kihányja nem? és ezért nem 100%os biztonságú ugye?
nyugtassatok meg légyszi:)
amúgy egy normális nőgyógyász milyen vizsgálatokat végez el, mielőtt felírja a gyógyszert? hogy dönti el, hogy kinek melyik a legmegfelelőbb?
bocsi a sok kérdésért, de picit tudatlan vagyok a fogamzásgátlás ezen részén, szóval a gyógyszerről nem tudok semmit.

Akármelyik ismerősöm, aki gyógyszert szed, teherbe esett utána, ahogy abbahagyta. Egyet kivéve, neki fél évet kellett várni. De meglett a baba :)
Szerintem megnyugodhatsz. Ha rendesen szeded, akkor meg nem kell tartanod a terhességtől.
1. és 3. válaszoló, nagyon köszönöm :) akkor megnyugodtam.
2. válaszoló. bocsi, de szerintem google-ben ilyet nem tudok kikeresni. De ha megtalálod nekem, akkor elfogadom a linket ;) sajnálom, hogy neked nem hasznos válaszokat adtak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!