Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így helyes vagy inkább a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így helyes vagy inkább a 72 órás kéne?

Figyelt kérdés

tegnap a barátnőmmel szeretkeztünk és először nem volt semmi gond használtunk gumit is. Utána rá kb 1 órára újra csináltunk megint használtunk gumit kb félig dugtam be neki viszont kiszakadt az óvszer.. miután ez megtörtént levettem a gumit és megnéztem hogy volt-e már előváladékom de csak az után jött ki egy kicsi miután már rég kivettem. ma elmentem vettem neki egy tesztet hogy majd csinálja meg még ma. Ez így időben mennyire számít? hogy kb még csak 24 óra telt el. így is pontosat mutat a teszt? (kb 1,5 hete jött meg neki) ezen felül még azt mondta haverom hogy menjen el bnőm nőgyógyászhoz mert ő biztosra megmondja (viszont még nem volt sose ha jól emlékszem)

72 órásat meg nem tudom hogy ezért vegyünk -e? Mert ha teszt negatív akkor nem szeretném hogy fölöslegesen vegyen be gyógyszert ..

2011. márc. 30. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

hihi

a teszten olvassátok már el, hogy mikortól mutatja ki a terhességet... a következő 14 napban ne is teszteljetek, teljesen felesleges. Tehát a tesztet kizárhatjátok, a többin érdemes elgondolkodni.

2011. márc. 30. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
A teszt csak 1,5 - 2 hét után mutat pozitívat. Így hiába is csinátatod meg vele úgysem fog semmit mutatni. Negatív lesz csak. De 72órás tablettát azt vegyen mindenféleképpen, ha még nem akartok szülők lenni.
2011. márc. 30. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

a teszt még nem fogja kimutatni, majd 2 hét után

nincs sok esély a terhességre, ha még nem volt a gumiban elóváladék sem.

2011. márc. 30. 15:03
 4/13 anonim ***** válasza:
teszt nem mindig mond igazat!szerintem jobb a 72órás tabi mindketten megnyugodtok tőle!én is voltam hasonló helyzetbe,és szerintem jobban véd a gyógyszer!
2011. márc. 30. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Nos,igen, a teszt nem fog kimutatni semmit. Ilyenkor még nőgyógyász sem tud mondani semmit. Úgyhogy 72 órás, ha biztosra akartok menni. Viszont ha rendszeresen nemi életet éltek, a barátnődnek minimum évente el kéne mennie nőgyógyászhoz rákszűrésre. Ez így nagyon buta dolog.
2011. márc. 30. 15:15
 6/13 A kérdező kommentje:

És mondjuk a nőgyógyász lát valamit? mert azért úgy mégis jobb a gyógyszer ha azt mondja a doki, hogy igen kéne mint hogy ha nincs semmi és mégis beveszi a gyógyszert nem?

Meg bocsi még egy kérdés nőgyógyászhoz melyik kerületbe kell menni? ott ahol tanul vagy ahol lakik mivel ő Budapest határához közel lakik és ahogy néztem ott nincs nagyon lehetőség. vagy tökmindegy hova megyünk?

és amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. márc. 30. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nincs a barátnődnek anyukája, akivel az ilyen dolgokat meg tudja beszélni? Ő nyilván tudja, hová jár nőgyógyászhoz, javasolni is tudna valakit, akivel ő meg van elégedve.
2011. márc. 30. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Nézzetek utána, hogy hogyan készül a gyerek és ha ezzel teljesen tisztában lesztek csak akkor szeretkezzetek, mert nem csak annyiból áll, hogy beteszem-kiveszem...

A teszt még semmit nem mutatna.Ahogy előttem is írták: Az együttléttől számítva 1,5-2 hét és még akkor sem tuti, hogy pozitív.

Nem tartom valószínűnek,hogy ennyitől terhes lenne, de ha nem akartok még szülők lenni és abortuszt sem szeretnétek akkor írassatok fel eseményutáni tablettát.

Rendszeresen éltek szexuális életet akkor illő lenne évente legalább 1x felkeresni a nőgyógyászt.

9/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommentet még nem láttam azt is köszi most megkaptam a választ a kérdésre.

amúgy körülbelül 2 hónapja kezdtünk nemi életet és ez elött se volt még neki semmi szóval lehet ezért nem jár nem tudom.

10/13 A kérdező kommentje:
aki 15:15 kor írt.*
2011. márc. 30. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!