Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy váltsak gyógyszert? 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy váltsak gyógyszert? 2 tájékoztató is mást ír, melyik a helyes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gyógyszer váltással kapcsolatba lenne kérdésem, nagyon sürgős!! Ma veszem be a régi tabim utolsó szemét, és Senso-ra fogok váltani. Senso meg Lindy ugyan az elvileg, a Lindy tájékoztatójába mégis az van, hogy úgy váltsak, hogy beszedem a régiből az uccsó szemet, várjam meg míg megjön és a mensi első napján kezdjem a Lindyt. Sensonette meg azt írja, szedjem be az uccsó szemet a régiből, és másnap, szünet nélkül, rögtön kezdjem el szedni a senso-t. Ha ugyan az a két bogyó, akkor mért ír mást mindegyik? most akkor melyik a jó? Hogy kezdjem el szedni, mikor? Nagyon sürgős, mert ha szünet nélkül szedjem, akkor ma kell elkezdenem, csak fontos hogy tudjam melyik a megfelelő!! Lécci segítsetek
2011. jan. 27. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel teljesen ugyanaz a hatóanyaguk, ráadásul ugyanannyi hormon is van bennük, ugyanúgy tarts meg a 7 napos szünetet, és 8. napon kezdd el a másik gyógyszert.

Így a védettségnek is meg kell maradnia, de ha nem vagy biztos benne, akkor alkalmazzatok egy hétig kiegészítő védekezést.

Megkérdezheted a www.orvostudakozo.hu oldalon is, de 99% biztos vagyok benne, hogy a doktor úr is ugyanezt fogja mondani.

2011. jan. 27. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

én is így váltottam, mint ahogy az első emberke írta. csak én egyfázisúról 3 fázisúra. mégsem lett belőle semmi baj. megmaradt a védettség.

amúgy az orvosod mit mondott, hogy válts?

2011. jan. 27. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, én Yadine-ről váltok át Sensonette-re, csak olvasgattam Lindyről meg Sensóról miután felírta a doki, és ott tűnt fel, hogy bár a 2 tabi ugyan az, a tájékoztató mégis mást ír mind a kettőnél. Azért lett csak a Senso, mert az olcsóbb és ugyanaz mint a Lindy. Doki azt mondja szedjem folyamatosan. De nem értem, ha azt nem ajánlják, hogy cikluseltolás céljából ugyanabból a tabiból szedjen valaki két levelet szünet nélkül, akkor ha tök új bogyót szedek rögtön másnap mint előtte nap, akkor az nem kavar be duplán a hormonrendszerbe?
2011. jan. 27. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez esetben www.orvostudakozo.hu oldalt ajánlom.
2011. jan. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!