Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így helyes vagy inkább a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így helyes vagy inkább a 72 órás kéne?

Figyelt kérdés

tegnap a barátnőmmel szeretkeztünk és először nem volt semmi gond használtunk gumit is. Utána rá kb 1 órára újra csináltunk megint használtunk gumit kb félig dugtam be neki viszont kiszakadt az óvszer.. miután ez megtörtént levettem a gumit és megnéztem hogy volt-e már előváladékom de csak az után jött ki egy kicsi miután már rég kivettem. ma elmentem vettem neki egy tesztet hogy majd csinálja meg még ma. Ez így időben mennyire számít? hogy kb még csak 24 óra telt el. így is pontosat mutat a teszt? (kb 1,5 hete jött meg neki) ezen felül még azt mondta haverom hogy menjen el bnőm nőgyógyászhoz mert ő biztosra megmondja (viszont még nem volt sose ha jól emlékszem)

72 órásat meg nem tudom hogy ezért vegyünk -e? Mert ha teszt negatív akkor nem szeretném hogy fölöslegesen vegyen be gyógyszert ..

2011. márc. 30. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
lakcímkártya szerinti illetékes nőgyógyászat, de a doki semmit nem lát még ilyenkor
2011. márc. 30. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász sem fog még látni semmit! Nézz már utána!!!

Amikor egy érzékenyebb teszt már kimutatja a terhességet akkor az orvos még csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja amiből még akármi lehet.

2011. márc. 30. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Drága felvilágosulatlan barátom. Talán szex előtt nem ártana egy biológia könyve is kézbe venni.

Tegnap szex, ma meg teszt...hát gratulálok:D

Ott kezdődik, hogy még nem lehet terhes! Képtelenség. Lehetetlen.

Hogy miért? Mert terhességről a BEÁGYAZÓDÁSTÓL kezdve beszélünk.

Ha megtermékenyül a petesejt a petevezetőben (mert hogy általában ott szokott), akkor több napig vándorol a méh felé, majd 6-7. nap körül KEZD EL beágyazódni.

Onnantól kezd termelődni a HCG, amit a teszt kimutat.

Tehát a teszt nem ért semmit, de orvoshoz is halálosan felesleges elmenni, mert ő még később látja a terhességet, mint ahogy a teszt kimutatja.

Egyébként én emiatt nem javaslom a tablettát, nagyon kicsi az esély a terhességre. Jóval nagyobb az esély arra, hogy a tabi szétcseszi egy jó időre a hormonháztartását (amivel amúgy sem biztos, hogy minden rendben van, ha már másfél hete késik neki).

2011. márc. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!