Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tablettáról tapasztalatok?! (ESCAPELLE 1,5 mg tabletta)
Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt és megesett a "baleset".Babára még nem állunk készen,felújítás stb...
A kérdésem,hogy a betegtájékoztatóban a nem kívánt terhesség 84%át lehet megelőzni,mivel vényre kapható a nőgyászhoz mentem,ő azt mondta h ezt biztos,hatásos a nem kívánt terhességre.
Mi a véleményetek,használtátok,nektek be vált?
(kicsit aggódom,hogy tényleg hat-e!!)
2012. dec. 17. 12:46
1/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire hatásos hogy mennyi idővel a baleset után vetted be. Szerintem nem lesz baj nyugi
Én ezért tartok otthon egyet az éjjeliszekrényben.
2/5 A kérdező kommentje:
Sosem gondoltam volna h ezért sietek majd a patikába :)
Kb 2-3óra múlva már be is vettem.
2012. dec. 17. 12:52
4/5 anonim válasza:
Mi telibe találtuk a peteérést és használt.:))
Biztosan neked is használni fog.:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. dec. 19. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!