Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha csak ki szeretném próbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ki szeretném próbálni hogy milyen gumi nélkül, és csak egyszer berakom hogy tapasztaljam, abból lehet terhesség?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
utolsó, miért nem akarsz ráélvezni??
2012. dec. 15. 17:24
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor majd kivárom mig hat a fog.gátló :)
2012. dec. 15. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Már nincs barátnőm,az exeimről volt szó.Azért nem mert túlságosan szerettem őket,tudom hogy mindenki földönkívülinek néz emiatt de nekem ilyen felfogásom van.Az meg végképp nevetséges nektek hogy nem is engedtem egyiknek sem hogy leszopjon pontosan azért mert szerettem őket

2012. dec. 15. 18:12
 14/19 anonim ***** válasza:
ok, hat te ilyen vagy, és kész.. nekem nem megalázó, ha a pasim a hasamra megy el, sőt, mindig oda szokott elmenni, eleinte ő is mondta, h neki ez nem okés, de mondtam, h nekem meg az lenne illúzióromboló, ha a zsepibe menne el:)
2012. dec. 15. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:
jaa, meg mas gondom is volt a fogamzasgatloval, egy idő után semmi kedvem nem volt szexelni, pedig akkor lehetett volna lazán.. oszt igy.. :S
2012. dec. 15. 18:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen,csökkenti a libidó szintet,állítólag nem mindenkinél...

Az biztos hogy ma még nincs olyan fogamzásgátló módszer ami mindenkinek jó lenne,ami mellett nyugodtan rálehet koncentrálni a szexre és nem idegeskedni utánna hogy vajon most terhes e az illető vagy sem

2012. dec. 15. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
nos, igen, vmennyi kockázatot be kell vállalni, ha már szexelni akar az ember.. ez benne van..
2012. dec. 15. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Én a pesszárium + spermicid kombinálását javaslom.
2013. márc. 24. 14:06
 19/19 anonim ***** válasza:
nem értem, h minek lepontozni, amikor egy berakástól még senki se lett terhes...
2013. márc. 24. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!