Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért "oltják" le azokat, akik normális kérdéseket tesznek fel?
Figyelt kérdés
Pi@a tiniket meg nem szidnak le a következő kérdésekért:
"Minden hónapban veszek be 72 órás tablettát. Ez baj?"
"Nem védekeztünk, 16 éves vagyok, lehetek terhes?"
Bezzeg, ha értelmes ember fogamzásgátlókról tesz fel értelmes kérdést, csak idióta és sértő válaszokat kap. Megmondaná valaki miért van ez?
2009. aug. 21. 13:30
11/16 A kérdező kommentje:
Nem az én kérdésem volt, csak felháborított miért kellett ennyire kioktatni szegényt. Nem tett fel semmi rossz kérdést és csak igényes válaszokat akart kapni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Így tudtam belinkelni, remélem jó :)
2009. aug. 21. 15:46
12/16 A kérdező kommentje:
KEdves 15:45-ös! Honnan kellene tudnia mindezt amit leírtál annak, aki még nem szedett soha tablettát? Olvasta milyen mellékhatásai lehetnek és érdekelte más véleménye. Amúgy a google-ről nekem sincs jó véleményem. Te nyílván úgy születtél, hogy már mindent tudtál a világ dolgairól. Aki nem tud normális válaszokat írni, az ne is írjon véleményem szerint. Itt tényleg nem kötelező válaszokat írni. Nincs meghatározva, ha belépsz az oldalra havonta mennyi kommentet kell küldeni.Ez már csak az ember alacsony morális szintjét mutatja, ha valaki ocsmány kommenteket küld.
2009. aug. 21. 15:52
13/16 anonim válasza:
Onnan tudtam, hogy elmentem az orvoshoz. Aztán elolvastam mindent amit az említett tablettáról lehetett tudni a google-n, és itt az oldalon beírtam a keresőbe a tabi nevét. Aztán amikor kiváltottam 10x végigolvastam a betegtájékoztatót. És aztán vártam a hatásokat amikor elkezdtem szedni. Ennyi. Én sem teszem fel az életemet a google-ra, de annyit meg lehet tudni róla, hogy mindekire máshogy hat a tabletta, amíg meg nem szedi addig értelmetlen ezen filózni. És szerintem értelmes választ adtam amiben smemi sértő nem volt.
14/16 anonim válasza:
Amúgy meg különben sem a te dolgod hogy ki milyen kommentet küld. Te okosabb vagy, más nem a te dolgod szerintem.
15/16 anonim válasza:
És még mindig én. OLvasom amit belinkeltél. Nem te döntöd el hogy milyen tablettát fogsz szedni. A hatásfoka pedig nem tapasztalat kérdése hanem tény amit százalékban adnak meg. Ezt meg lehet keresni bárhol. Így a kérdés tényleg értelmetlen. Ehhez nem kell zseninek születni, hogy tudjuk, a tabi vagy a gumi biztosabb-e.
16/16 anonim válasza:
Azért, mert ha valaki olyat kérdez, hogy a farmer nadrágon meg a bugyin átjuthat e a sperma, és lehet e terhes, az már kissé idegesítő, nem gondolod?? ha sexelni van esze, erre is legyen...8. osztály, biosz könyv, de jó a google is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!