Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg olyan kérdést látok, aminek a tartalma szerintem egy normális kapcsolatban egyértelmű, pl: "miért csinálja ezt....."... | Miért nem kérdezi meg...? Miért nem kommunikálnak? Miért írnak ide ilyen kérdéseket?
egysruen nem olvassak el a valaszt amit feltettek ugyanarra a kerdesre es inkabb ujat irnak, minden nap ujabb fogamzasgatlo kerdes van meg terhes lett-e, nekem mar faj XD
fatercosta
pedig a kerdesben legtobbszor mar ott a valasz!!!
vagy azt sem ertem h a mondat amugy sima kijelentes lenne. pl "a baratom fingik". de hogy jojjon valasz is ugy irjak ki h "miert van az h fingik a baratom?" nna vajjjjon miert. mert kell neki! nem nagy ordongosseg.
2. valaszolo, ott a pont! :)))
A 2. válaszoló hazabeszél :D ugyanis ő is nő. De ő inti magát is, hogy "Ne kombinálj, ne kombinálj!" :D, viszont a napokban jött rá, hogy habár ő nő, de mégsem érti a nőket... :D Ezért megpróbálta megfejteni a kérdést, és arra jött rá, hogy ez egy ördögi kör.
Máskülönben a triviális dolgokon nevetni szokott. ;)
22:22 - üzenete nagyon igaz sztem.
nem ülnek le és gondolkoznak el az emberek, hanem "hoppá miért ne irnám netre kérdésem majd megadják a választ" pedig sokkal hasznosabb, ha az ember elgondolkozik dolgokon. De nekem tetszik ez az oldal, mert vannak olyan dolgok amik hasznosak. Ez jó mert tapasztalatlan dolgokat lehet tanulni. Na de igaz,h vannak akik "kezdők" kapcsolatban azoknak lett kitalálva ez, meg akik "haladók" és többet akarnak :D A kérdésre, azért, mert erre kíváncsiak, tehát ha tudunk adjunk segítséget mindenkinek akinek tudunk, nem tudom,h ti a pontokra hajtatok vagy nem, de sztem nem kellene pontokat beszervezni, többetérne, ha mindenkit a segítőkézség ösztönözne, én is azért regeltem:D(tök komoly) 2 kérdést tettem fel ami érdekelt, a többire meg válaszolok, lehet némelyikből tanulni is:D Amúgy visszatérve a kérdésre, vannak furcsaemberek akik zárkózottak(én is) azok nem mindig mernek lépni(kérdezni) pedig többet érne némelyik kérdést ha társuktól kérdeznék, mint tőlünk.. Hosszú lett bocsi, meg sok zagyvaság, bogozzátok ki:P :S
Azért mert az emberek nagy része földbuta. Ehhez még társul a tudatlansága és tapasztalatlansága és ez lesz belőle amit látsz.
A spermával, a faßz méretettel, a kombinálással, a gyáva férfiakkal. 21 éves lányok és fiúk magyarázzák, hogy ők miért szüzek. Ideológiát társítanak ahhoz, hogy balfékek és gyávák ahhoz hogy kapcsolatuk legyen. És a többi és a többi.
Keménynek akar tűnni mindenki, aztán megkérdezi a gyerek, hogy ciki, ha fél órával az aktus után visszahúzza a fitymáját a helyére... Ez a gond... amikor az ilyet kérdezni kell... meg hát még nagyon sok minden van...
Kommunikáció hiánya, mély tudatlanság, szülői kapcsolatok hiánya. Nagyrészt ezekre vezethető vissza a kérdések nagy része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!