Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Itt miért "oltják" le azokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért "oltják" le azokat, akik normális kérdéseket tesznek fel?

Figyelt kérdés

Pi@a tiniket meg nem szidnak le a következő kérdésekért:

"Minden hónapban veszek be 72 órás tablettát. Ez baj?"

"Nem védekeztünk, 16 éves vagyok, lehetek terhes?"

Bezzeg, ha értelmes ember fogamzásgátlókról tesz fel értelmes kérdést, csak idióta és sértő válaszokat kap. Megmondaná valaki miért van ez?

2009. aug. 21. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azért, mert már eleve az itteniek hozzáállás ilyen lett pontosan a kispics@k miatt. Ezért lehet látni egy-két értelmes választ is normális kérdésekre. 28/F
2009. aug. 21. 13:40
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
szerintem az hogy melyik a legjobb fogamzásgátló tabi, egy idióta kérdés. idióta kérdésre idióta választ is fog kapni. a kérdező meg ha elmegy az orvoshoz minden egyéb kérdését felteheti. annyi erővel hogy begépelte a kérdést, begépelhette volna keresőbe is és rögtön kapott volna rá választ. napi 15 ilyen után már az embernek kissé felb@ssza az agyát ha valaki 22 évesen ilyen önállótlan, mint a pár kérdéssel alábbi védenced, ha nem te magad vagy az.
2009. aug. 21. 13:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem te is pont egy "ilyen" tini vagy. (bár lehet csak agyilag) No more comment.
2009. aug. 21. 13:46
 4/16 anonim ***** válasza:
28%

De most mit írjon arra az ember, hogy xy fogamzásgátlónak mi lehet a mellékhatása, mekkora hogy kell szedni, mennyibe kerül stb. Ez pont az a kérdés, amit a google jobban tud, mint szerintem itt bárki. Ha személyes tapasztalatról kérdez, az más. S a pi..a tiniket is leszidják.

Az előttem szólónak teljesen igaza van abban, hogy az ember ne legyen önállótlan.

2009. aug. 21. 14:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, mert a google megmondja a személyes tapasztalatokat is ugye? Az egy dolog, mit írnak le a betegtájékoztatókban is és megint más amit egy olyan ember mond aki szedi xy ideje a tablettákat. AZért idióta az előttem levő embernek a kérdése, mert össze akarta vetni a google-ben leírtakat, a személyes tapasztalatokkal? Én most végigolvastam a 72 órás kérdéseket. Mindegyikre normális válasz érkezett. Komolyan mondom, ha nekem azt írják idegesítő a kérdésem mert napi 100 ilyen van, de én egyet sem láttam most pedig visszanéztem jópár oldalt. Bezzeg minden második kérdést azok a tinik írják akik nem védekeztek és szinte naponta vennék be a 72 órás tablettát. Az ilyen kérdések senkit sem idegesítenek, mikor már a nem tudom én hanyadikat olvassa egy nap?
2009. aug. 21. 14:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Még annyit: Nem kérdeztem mennyibe kerül, sem azt hogyan kell szedni.
2009. aug. 21. 14:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Máshol is így van ez, sok a bunkó :)
2009. aug. 21. 15:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen :) Szegényke. Téged is lepontoztak.
2009. aug. 21. 15:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
sztem épp egy rossz "szériát" fogtál ki,épp bunkósabb kedvűek találtak meg. Írd ki még egyszer a kérdést pár nap múlva,lehet hogy akkor normálisabb válaszok is jönnek. Melyik volt a kérdésed?
2009. aug. 21. 15:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert kérdezze meg az orvos, és olvassa el a betegtájékoztatót. A legtöbb kérdés olyan, hogy mikor kell szüntet hagyni, meg mikortól véd, ami világoan le van írva! Ha pedig tapasztalatokra kíváncsi, annak sincs semmi értelme, mert tudhanád, hogy MINDENKI MÁSHOGY reagál a fogamzásgátlóra! Ezért lehet száznak nő tőle a melled, és neked meg nem fog. Így tök felesleges feltenni a kérdést, mert rá van írva a betegtájékoztatóra, és majd ha szeded akkor úgyis meglátod, hogy milyen, sneki nem tudja neked előre megmondani...

72 órás és hasonló kérdésekre nem szoktam válaszolni.

2009. aug. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!