Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély terhességre?
Figyelt kérdés
Zoely fogamzásgátló tablettát szedek már 9 hónapja, és előző hónapban a placebo tabletták 3. napján együtt voltunk a párommal. Még aznap este pecsételő vérzés volt, görcsöléssel együtt, másnap meg is jött a megvonásos vérzés. Ezt követő napon kellett bevennem a következő levél első szemét ami meg is történt szokott időben. Két nap múlva 3. szemet elfelejtettem bevenni és nagyjából 13 órával pótoltam csak, ezután kiegészítő fogamzásgátlást használtunk egy hétig, de vajon lehet-e baj hogy kihagyott tabletta előtt pár nappal voltunk előtt, még ha azután meg is jött? Mert ugye pár napig spermák benne vannak/lehetnek a női szervezetben. Tegnap kellett volna megjönnie, de még görcsölést sem érzek, bár lehet hogy az is befolyásolja hogy kimaradt szem óta izgulok, és most jön a vizsgaidőszak és elég sok zh-m is lesz most a napokban.2012. dec. 11. 10:43
1/2 anonim válasza:
Tudsz tenni valami ellene? Nem. Mi meg nem látunk a jövőbe. A személyes véleményem az, hogy ha 9 hónapja szeded, akkor az nyújt akkora védelmet, hogy ne legyen baj ebből, de persze ezt nem tudhatjuk biztosra. Ha meg akarsz nyugodni, akkor vegyél egy tesztet.
Annyira nem értem, hogy az emberek miért írnak ki fogamzásgátló mellett ilyen kérdéseket. Ha bármi gáz van, akkor semmit sem tehetünk. Az orvos is csak annyit tud mondani, hogy imádkozzunk, tekintve, hogy 72 órás szóba sem jöhet. Szóval ezek a kérdések teljesen értelmetlenek, mert neked sem lesz könnyebb azzal, ha itt kapod az eltérő véleményeket és csak mégidegesebb leszel.
Szóval csinálj egy tesztet, az majd tudja a biztosat.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igaz nem tudtam/tudok mást tenni mint hogy várni, csak jól esik az embernek ha azért nyugtatgatják:D Egyébként kb 5 perccel ezelőtt megjött és görcsölök is most már elég rendesen, szóval nem idegeskedek többet.
2012. dec. 11. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!