Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély a terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés
júniusban kezdtem el szedni fogamzásgátlót.3 hét után voltam együtt a barátommal.mikor elkezdtem szedni a 2.héten volt egy egyszeri híg székletem,de aztmondták azt nem kell pótólni.az együttlét után 2héttel teszteltem és mind2 negatív lett.eddig mindig megjött a havim.tegnap is szintén megjött de már alig ha vérzek.ez normális?elég fáradékony vagyok mostanában és a fejem is naponta fáj.lécci normális válaszokat
2012. szept. 6. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevés az esélye,de el kellene menned a dokihoz,mert ha fáj tőle a fejed,akkor abba kell majd hagynod és talán ír fel másikat.Az alig vérzés pedig normális.
2012. szept. 6. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. szept. 6. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyszeri híg széklet után is kell pótolni, HA az a tabletta bevételét követő 3-4 órán belül történt (felszívódási időn belül).

HA azon túl, akkor persze nem.

Ha napra pontosan két hétre teszteltél, akkor lehet álnegatív.

Ha két hét + pár napra, az sokkal megbízhatóbb.

A kevés vérzés lehet normális.

DE ha a korábbi megvonásos vérzéseidhez képest is nagyon kevés, akkor egy ismételt teszt nem ártana.

2012. szept. 7. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs probléma. Vagy ha van is, nem ez volt az oka. minimális a terhesség esélye, az pedig szinte lehetetlen hogy két teszttel is ugyanolyan hibás eredményt kapj.
2012. szept. 7. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen.

Ha idő előtt végzi el a tesztet, akkor csinálhat akár húszat is és mind negatív lesz. Ettől még lehet terhes.

Ha egy negatív, akkor sose egyből kell megismételni, mert az nem ér semmit. Várni kell pár napot, és akkor ismételni.

(azt mondjuk nem írta a kérdező, hogy egyazon napon végezte-e)

2012. szept. 7. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:

2.válaszoló:két hét és 3 nap után teszteltem.

4.válaszoló:pár nap eltéréssel csináltam a teszteket.

köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 8. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor ne aggódj! :)

Lehet a front az oka, vagy vmilyen vitamin/ásványi anyag-hiány.

Vas, magnézium...

Egy vérkép választ adhat (háziorvos).

2012. szept. 8. 14:57
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. szept. 8. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!