Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a terhességre?
Az 3 szem kihagyása....
Bizony előfordulhat terhesség, főleg, hogy az első szemeket hagytad ki.
A levél alatt védekezz óvszerrel és imádkozz.
El sem kellett volna kezdened.
Ki kellett volna hagyni az egész ciklust.
A 3 év nem számít, esély van. A fogamzásgátló ugyanis csak akkor véd kellőképpen a gyógyszermentes szünet alatt, ha az új levelet időben elkezded szedni.
A helyedben az utolsó aktustól számítva két hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, hogy megnyugodjak,
illetve az új levél mellett addig védekeznék más módon is, amíg a betegtájékoztató azt javasolja (általában 7 nap).
3 napot/tablettát hagytál ki, igaz? Mit ír a betegtájékoztatót több szem kihagyása esetén?
Amit én szedtem korábban, az azt javasolja, hogy az utolsó, be nem vett filmtablettát amilyen hamar csak lehet, be kell venni, akkor is, ha ez egy nap alatt két filmtabletta bevételét jelenti.
Valahogy levágta a végét, 5-ös hozzászóló vagyok.
Tehát:
...Amit én szedtem korábban, az azt javasolja, hogy az utolsó, be nem vett filmtablettát amilyen hamar csak lehet, be kell venni, akkor is, ha ez egy nap alatt két filmtabletta bevételét jelenti.
Azaz a 3 kimaradtból a mai mellé én még bevennék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!