Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gumi nélkül szexelünk de nem élvez belém, mennyi az esély terhességre?
Elég sokkal nő az esély!
Bár kezdőként én is gumi nélkül csináltam, és valóban nagyon jó volt (összehasonlítva a gumissal), de még egyszer nem szeretném átélni azt a parát, h terhes lett e vagy sem!
Egy év alatt 30%. Az baromi sok.
És igen, rengeteg olyan nőt láttam már, aki emiatt ment kapartatni.
Talán nem kellene...legalább kombináljátok pharmatexszel, vagy barátkozzon meg a pasi a kotonnal. Nem olyan szörnyű az.
Egy abortusz rosszabb.
Nem tudom,te és a párod hány évesek vagytok??
Egyáltalán minek védekezni,ha előbb vagy utóbb szülő lesz az ember???
Védekezés... Pfff. ..Sosem értettem!!
Én 21 vagyok,a párom pedig 32. :)
Amúgy én egyáltalán nem bánnám,ha a párom belémélvezne,-legyen az akármikor !!!-Mivel ő életem szerelme,és nagyon szeretem,-ja és tudtommal a szerelem nem arról szól,hogy védekezzünk,mert akkor az már nem igazi szerelem!!
És pl:.ha a párom egy nap azzal rukkolna elő,hogy ő belém akar élvezni,egyáltalán nem félnék,belemennék azon nyomban a dologba,-mivel én nem vagyok gyáva,mint egyesek!!;P
Ja,és mi már két éve vagyunk együtt,ebből már lassan egy éve együtt is lakunk,és amióta ismerjük egymást sose védekeztünk,se gumi,semmi,-natúrba nyomjuk,-mert ezek szerint a páromnak is tökkéletes így.,,,
Úgyhogy ezeken el lehet gondolkozni mindenkinek,remélem jó ultimátumot adtam!,,, :) ;P
NA PÁ.
Üdv:.Erika. *.*
Ja,és még vagy két fontos dolgot kihagytam!..;P
Először is azt nagyon jól teszed,ha nem szedsz fogamzásgátló tablettát,-én se szednék soha a büdös életbe,mert egy az,egyáltalán nem tesz jót,ha fiatal vagy,meg szerintem semmilyen korosztálynak!!..
És másodszor pedig minél jobban védekezel,annál jobban teherbe esel,úgyhogy vagy megszoksz,vagy megszöksz!!!;P
Fogadd meg a tanácsomat!
Ennyi.
Szia.
Aha,értem.Akkor fiatalok vagytok!De amúgy ezt tényleg neked kell eldöntened,hogy mikor akarsz szülővé válni,én csak leírtam az én szemszögemet,meg ezzel adtam tanácsot,és a többi már tényleg rajtad/rajtatok múlik!!
De sok sikert a továbbiakban!
" leghamarabb 1 év múlva gondolnám úgy hogy megtartanám és örülnék neki, ha véletlenül összejönne."
Akkor talán nem kellene ezzel szórakozni csak azért hogy neki egy fél fokkal jobb legyen.
Mert bizony neked nem lesz olyan nagyon f.sza, ha abortuszra kell menni.
Értem én.
Viszont utószóként én soha nem mennék abortuszra !!! ;P
NA CSÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!