Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztos a fogamzásgátló tabletta?
Nincs 100%os védekezési forma, csak biztonságos és még biztonságosabb. A tabletta a legjobbak közé tartozik, de akár másik szer miatt, akár betegség miatt, akár egyéni variancia miatt lehet nem annyira hatékony valakinél. Pici az esély mellette a teherbe esésre, de ha nagyon ettől féltek, akkor kiegészítő egyéb védekezéssel lehet javítani a védelmen.
Vagy ne éljetek nemi életet. :)
Nem 100%-os, de normális szedés mellett igen megbízható.
Egy év alatt kb. fél % az esély a terhességre normális szedés mellett.
Amúgy Magyarországon lényegesen több nő esik teherbe mellette, mint tőlünk nyugatabbra.
e talán ezen nem kell csodálkozni, ha az emberek kb. 67%-ának nincsenek megfelelő szövegértelmezési képességei (az adatot épp most olvastam a Népegészségtan tankönyvben).
Csak nézz szét a kérdések között...
"Kihagytam 3 szem tablettát és megjött a vérzésem. Lehetek terhes?"
"Kihagytam egy szemet, és a betegtájékoztató azt írta, hogy 7 nap kiegészítő védekezés kell, de nem vettük komolyan a barátommal és szexeltünk. Lehetek terhes?"
"A tabi tájékoztatója azt írja, hogy 7 napig kiegészítő védekezés kell. Az 5. napon szexelhetek gumi nélkül?"
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!