Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ilyen mellékhatása?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonim smiley kérdése:

Lehet ilyen mellékhatása? [sűrgös]

Figyelt kérdés
Posintor-2 -es tablettát vettem be, és az előbbi tablettánál 7napra rá megjött a menzesz. Most 9napja vettem be egyet, de még nem jött meg, de jövő héten megkéne hogy jöjjön. Kisebb görcsöket érzek néha, azonkivül semmilyen bajom nincsen. Meglehet, hogy rendes időben jön meg tőle a menzesz. És még egy kérdés, ha nem voltunk biztosak,tehát több mint valószinü hogy nem ment belém,akkor ha bevettem a tablettát, lehet hogy pontos időre jön meg a menstruáció?

2012. dec. 3. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
erről nőgyógyászt kérdezz meg!
2012. dec. 3. 21:48
 2/2 anonim válasza:

Mindegyik esemény utáni tabletta magas hormontartalmú, ezért megboríthatják a rendes ciklust. Különösen akkor, ha 6 hónap alatt egynél több alkalommal alkalmazzák.

A sürgősségi fogamzásgátlónak lehet mellékhatása az enyhe görcs, feszülés, idő előtti vérzés, menstruáció elmaradása. Ezért azt szokták javasolni, hogy a "baleset" után 14 nappal célszerű egy terhességi tesztet elvégezni, és annak eredményétől függően orvoshoz fordulni. Ha a teszt negatív, de 1 hónapig nem jelentkezik vérzés, akkor pedig mindenképpen menj nőgyógyászhoz!

2012. dec. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!