Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle probléma! Sürgős!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle probléma! Sürgős! Szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
5. napja van ma, hogy bevettem az Escapelle tablettát. Még mindig nem jelentkezett vérzésem..félek! Szerintetek azért nem vérzek még mert felborította a hormonháztartásomat?
2012. szept. 17. 07:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj - úgy is felesleges már, nem tehetsz semmit.

Akármikor megjöhet - előbb, pont szokott időben, de ki is maradhat, mind-mind normális reakció.

2012. szept. 17. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Felborítja mindenképp, de ez sem törvényszerű mindenkinél ! Egyszer volt nekem is sajnos szerencsém hozzá, nekem 3 hónapig nem jött meg :O
2012. szept. 17. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Nem akarlak elkeseríteni, de nem garancia. Ha már volt peteérésed, mikor bevetted, nem segít. Én is így tettem, és semmit nem ért.

Amúgy a tájékoztatót nem ártana elolvasni, mielőtt beveszed. Le van írva egyértelműen, hogy a szokott időben jelentkezik a vérzésed.

2012. szept. 17. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:

nem értelek utolsó, mi az, hogy nem segít ???

a másik, meg nekem sem jött meg szokott időben, sőt három hónap kimaradt és azt mondta a doki, hogy normális , mert ilyenkor felborul a hormonháztartás ! Utána megjött és beállt szépen, sőt rá egy évre babát akartam és teherbe is estem rögtön !

A Escapelle-t a ciklus bármely szakában be lehet venni, nem írja a betegtájékoztató, hogy ekkor vagy akkor nem, azt írja, hogy leghatásosabb ha 12 órán belül bevesszük, illetve már meglévő terhességre "nem hat" , ha bevetted a gyógyszert utána szexelsz nem hat, de ilyen nem ír, hogy peteérés után nem hat ! Pont ezért kell még akkor is 12 órán belül bevenni, hogy nem tudj megtermékenyülni !

Végezz el egy terhességi tesztet mindenképp akár megjön akár nem az aktus után két héttel !

2012. szept. 17. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:

akkor jövök én ellenpéldaként....

amikor bevettem semmit nem éreztem, nem görcsöltem, nem véreztem, semmi nem volt...

aztán napra pontosan megjött a menstruációm. a mellékhatások között bent van h a gyógyszer késleltetheti 7-14 nappal a menstruációt, de nem mindenkinél persze...

2012. szept. 17. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:

4.

Úgy nem segített, hogy együtt voltunk, 24 órán belül vettem be, és terhes maradtam.

2012. szept. 17. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
én nem beszélek e mellet a gyógyszer mellett félre ne értsetek ! Azt írja 84 % és a legjobb ha 12 órán belül beveszi az illető ... a fene se tudja, én évekig szedtem foga. gátlót soha nem volt semmi bajom vele, más pedig sokat panaszkodik ! szerintem ez egyéntől függ ! Utolsó nem lehet, hogy te már akkor megtermékenyültél, amikor bevetted ? meg meglévő terhességre tényleg nem hat ! és mi lett a terhességeddel, megtartottad a babát ?
2012. szept. 17. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg pont abba a 15%ba tartozom, akikről a tájékoztatóban írnak. Írják is ott, hogy ha épp érett petesejt van, és gyorsan megtermékenyül, akkor semmit nem ér. Gondolom nálam ez történhetett.

Friss még nagyon a dolog, sajnos nem tudom megtartani. :(

2012. szept. 17. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én pont a 7. napon véreztem, a tájékoztatóban azt hiszem ezt írja az utolsó lehetséges napnak. Én is szétizgultam magam.
2012. szept. 17. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
8- as sajnálom :(( !
2012. szept. 17. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!