Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle probléma! Sürgős! Szerintetek? (többi lent)
Ne aggódj - úgy is felesleges már, nem tehetsz semmit.
Akármikor megjöhet - előbb, pont szokott időben, de ki is maradhat, mind-mind normális reakció.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem garancia. Ha már volt peteérésed, mikor bevetted, nem segít. Én is így tettem, és semmit nem ért.
Amúgy a tájékoztatót nem ártana elolvasni, mielőtt beveszed. Le van írva egyértelműen, hogy a szokott időben jelentkezik a vérzésed.
nem értelek utolsó, mi az, hogy nem segít ???
a másik, meg nekem sem jött meg szokott időben, sőt három hónap kimaradt és azt mondta a doki, hogy normális , mert ilyenkor felborul a hormonháztartás ! Utána megjött és beállt szépen, sőt rá egy évre babát akartam és teherbe is estem rögtön !
A Escapelle-t a ciklus bármely szakában be lehet venni, nem írja a betegtájékoztató, hogy ekkor vagy akkor nem, azt írja, hogy leghatásosabb ha 12 órán belül bevesszük, illetve már meglévő terhességre "nem hat" , ha bevetted a gyógyszert utána szexelsz nem hat, de ilyen nem ír, hogy peteérés után nem hat ! Pont ezért kell még akkor is 12 órán belül bevenni, hogy nem tudj megtermékenyülni !
Végezz el egy terhességi tesztet mindenképp akár megjön akár nem az aktus után két héttel !
akkor jövök én ellenpéldaként....
amikor bevettem semmit nem éreztem, nem görcsöltem, nem véreztem, semmi nem volt...
aztán napra pontosan megjött a menstruációm. a mellékhatások között bent van h a gyógyszer késleltetheti 7-14 nappal a menstruációt, de nem mindenkinél persze...
4.
Úgy nem segített, hogy együtt voltunk, 24 órán belül vettem be, és terhes maradtam.
Valószínűleg pont abba a 15%ba tartozom, akikről a tájékoztatóban írnak. Írják is ott, hogy ha épp érett petesejt van, és gyorsan megtermékenyül, akkor semmit nem ér. Gondolom nálam ez történhetett.
Friss még nagyon a dolog, sajnos nem tudom megtartani. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!