Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta, mit tegyek? [Sűrgös kérdés.! ]
Vedd be!Kicsit megborulsz tőle hormon háztartás ügyileg,de javasolnám,mert nem lehet tudni.
Ne akarj egy olyan fiútól gyereket,aki azt sem tudja,elment-e szex közben.
Először is: hány éves vagy?
Milyen hosszúak a ciklusaid, és hányadik napon tartottál?
A tabiról fontos tudni, hogy nagyon felborítja a hormonháztartásodat, főleg fiatal korban gáz...
Viszont: ha most van peteérésed, vagy egy héten belül várható, és van rá esély, hogy beléd élvezett, akkor mindenképpen indokolt a bevétele...
Ha nem ment el (amit ugye nem tudtok), vagy peteérés után vagy - akkor kockáztathatsz esetleg azzal, hogy nem veszel be, de akkor sem szabad kizárni a spontán peteérés lehetőségét...
Én bevenném.
16éves vagyok, és kb a 14edik napba tartottam. Nem venném be, ha biztos lennék benne, de sajnos nemvagyok az.:)
És attól megjöhet a menstruáció rendellenesen? Mennyi időn belül.?
Én a Te helyedben bevenném, inkább boruljon fel a hormonháztartásod pár hónapra, mint az egész életed, egy esetleges nem várt babától.
Egyszer már én is vettem be, szerencsére nem történt baj. A tájékoztatóban bent van, hogy előbb is megjöhet tőle a vártnál, de késhet is vagy akár időben is megjöhet. Nekem a várthoz képest pontosan 5 napot késett (betegtájékoztatóban bent is van). Viszont a tabletta bevétele után semmi mellékhatást nem éreztem.
inkább mellékhatást, nem?
amúgy a tájékoztatóban is bent van, minél később veszed be, annál kevésbé hatékony
amúgy normál esetben (tehát védekezés nélkül) is csak az esetek 20-25%-ából lesz baba, a tabletta meg 84%-os, tehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!