Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor biztos Esemény utáni tabletta hatása? Sürgős!
Figyelt kérdés
Bevettem az Esemény utáni tablettát 48 órán belül.Rá 5 napra jelentkezett vérzés.
Ez már garantálja hogy nem lettem terhes??? vagy ez csak egy mellékhatás?
2012. okt. 31. 16:30
1/8 Expi válasza:
Az esemeny utani tablettat, az aktustol szamitott 72 oran belul be kell venni! Minel hamarabb veszed be annal nagyobb biztonsagot nyujt! Nekunk is volt balesetunk es a baratnom is hasonlo tuneteket produkalt! Nem lett terhes!!!!!!!!!
2/8 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy nem vagy terhes. Én is vettem be régebben, nekem is jelentkezett vérzés, de ez csak mellékhatás, a tájékoztatón is fel van tüntetve. Viszont időben bevetted, úgyhogy nyugodj meg. De hogy teljesen megnyugodj, vegyél egy tesztet.
3/8 DiMalto válasza:
tudtommal elégséges az egy tabletta,kivéve ha több aktus volt,de ez a tájékoztatón is rajta van.... meg a mellékhatások is,pl előfordulhat h a menstruáció vicceskedik,jön megy rendszertelenül!!
4/8 A kérdező kommentje:
szóval nem ha most megjött rendesen (ez alatt azt amenstruációt értem ami az esemény utáni tabletta bevétele után 5 napra jelentkezett) akkor már nagy rá az esély hogy nem vagyok terhes?! vagy csak akkor biztos ha már a következő hónapban is megjön ?
2012. okt. 31. 16:47
5/8 DiMalto válasza:
nem vagy terhes.... és az sem biztos h a jövő hónapban fog megjönni hanem pl 2-2,5 hét múlva,legalább is egy barátnőmnél ez volt a mellék hatás...
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) remélem igazatok lesz és nem vagyok terhes.
2012. okt. 31. 17:02
7/8 anonim válasza:
Azért egy teszt nem árt. Volt már itt olyan, aki bevette, utána megjött neki, meg is nyugodott, hogy akkor tuti minden rendben, aztán kiderült, hogy mégis terhes.
8/8 A kérdező kommentje:
igazad lehet.
2012. okt. 31. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!