Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a naptár módszer?
Figyelt kérdés
Még a ciklus.hu-n is elkezdtem vezetni. Ezzel IS szeretnék védekezni. Sajnos nem tudok fogamzásgátlót szedni, és semilyen hormon tartalmú dolgot sem, az óvszert pedig utáljuk. Persze mindig védekezünk, de érdekelne hogy azokon a napokon amikor elvileg nem eshetek teherbe mégis biztonságos e védekezés nélkül szeretkeznem? Mik a tapasztalatok?2012. dec. 1. 18:01
11/13 anonim válasza:
De mondom, hogy a hímivarsejt akár 5 napig is életképes.
Ha pozi a teszt, 24 órán belül van ovu. Ha a pozi teszt előtt egy nappal szexel, akkor már k.vajó esélye van a terhességre.
Mégis hogy védi ki vele?
12/13 anonim válasza:
Ja igen,bocs...én csak az ovu után gondolkodtam,előttre nem.Hát akkor meg ötletem sincs!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!