Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a naptár módszer?
Ha semmi hormonosat nem akarsz, ahogyan gumit sem, akkor most mégis mivel védekeztek???
Amúgy nem, a naptár nem védekezés.
Egyáltalán nem 100%-os teherbeeséshez sem, így nem biztonságos védekezéshez sem.
Ugye te magad is írod, hogy amikor elvileg nem eshetsz teherbe. De ugye beleszámolod, hogy a sperma több napig él, és bármikor előfordulhat egy véletlen peteérés is.
Szóval kockázatos de te tudod.
Azért nem annyira értem ezt a hisztit az óvszer körül. Én sem tudok mással védekezni. Hormont nem szedhetek, a spermicid meg veszettül csíp. Véletlenül teherbe esni meg nagyon nem szeretnék még.
Így hát marad a gumi. Oké, hogy jobb lenne nélküle, de azért annyira nem borzasztó...
Át kell gondolni mi a fontosabb: az, hogy kicsit jobb legyen a szex, vagy az, hogy ne legyen nem kívánt terhesség?
Szerintem a gumis szex még mindig jobb, mint a szexmentes élet vagy épp egy abortusz/nem kívánt terhesség.
Egyébként a pesszárium tényleg nem rossz ötlet, nekem is eszembe jutott, akartam is rendelni, de azt is spermiciddel kellene használni...
Hát ha nem használhatsz semmi hormon tartalmú dolgot sem,és a gumit sem szeretitek,akkor esetleg én csak egy dolgot tudok ajánlani,persze költséges :S
Mivel a naptár módszer nem megbízható,így én már csak az ovulációs tesztet tudom neked ajánlani.Ugyan olyan mint a terhességi teszt,csak ez akkor lesz pozitív,amikor peteérésed lesz.Ez előre jelzi 24-36 órával.Ezt tudom neked javasolni,másfajta védekezést nem tudok :(
Utolsó: Nem annyira költséges, mivel ovutesztet netről lehet rendelni olcsóbban.
De sokra nem megy vele, ha 24 órával előre jelzi, hogy peteérés lesz.
Mivel a spermiumok akár 5 napig is életképesek.
Ha pozi lesz a teszt,akkor onnantól nem szexel kb egy hétig,amíg biztonságosan lemegy az ovuláció.Szerintem egy hetet mindenki kibír szex nélkül.
Szóval szerintem az ovu teszttel nem csak a teherbe esést lehet elősegíteni,hanem elkerülni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!