Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok óvszer vétele közben a patikában vagy a boltban?
Szégyent éreztek, mielőbb menekülnétek a kasszától?
Pénztárban is dolgozom egy boltban, és sokszor látom a vörösödő fejeket amikor kifizetik az óvszert. Gyakran még rám sem akarnak nézni olyankor :D :D
Én egy picit kellemetlenül érzem magam. Általában veszek mást is és pl rádobok egy zsebkendőt a kosárban, vagy csak lefelé fordítom, hogy minél kevesebb látszódjon belőle.
Viszont ha a párommal együtt vesszük, egyáltalán nem érzem cikinek. Nem tudom miért. :D
Mikor az első 2-3 alkalommal vettem még "szégyellősen" éreztem magam, és akkor még 15 éves voltam,szóval arra gondoltam,hogy vajon mit gondolhat rólam az eladó,hogy ilyen fiatalon vásárolok óvszert.. Aztán persze elmúlt ez az érzés,én is nagyobb lettem és már tök természetes az egész,mintha egy csokit vennék.
Bár gyakrabban veszek óvszert,mint csokit,de mindegy.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!