Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetne így terhes a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne így terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindig használunk óvszert mikor szeretkezünk a barátnőmmel, és eddig úgy tudtam, hogy az előváladékban is lehetnek spermiumok, de most azt olvastam, hogy az nem az előváladékban van, hanem az előző elélvezéskor visszamaradt spermiumok amik a húgycsőben maradtak...

De ezek elpusztulnak, ha kimegyek vizelni.

Szóval ha vizelés UTÁN nem szeretkezünk csak párszor bedugom az érzés miatt akkor még előváladékkal sem lehet terhes a barátnőm? ( mivel elméletileg a vizelet elpusztítja a spermiumokat, nem élveznék természetesen a barátnőmbe )

2012. nov. 22. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
egyszer azt válaszolta valaki ilyen kérdésre, h van felesleges babakocsija, szívesen odaadná. na azon nagyon jól szórakoztam.
2012. nov. 22. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindenre van sajnos....
2012. nov. 22. 22:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Szóval akkor inkább hanyagoljuk ezt igaz? :/

Még egy kérdés:

Én alapból sohasem élvezek a barátnőmbe (pedig használunk gumit), és ha elszakadna az óvszer, vennétek esemény utánit, még egyszer mondom, ha nem élveztek a lányba?

2012. nov. 22. 22:34
 4/7 anonim válasza:
10%

Nem, ezt hívják megszakítós szex-nek. Mi 1 éve így csináljuk: előszőr óvszer nélkül majd kis idő után (pár perc) gumival.

De ismerek olyat, aki 6 éve gumi és fogamzásgátló nélkül csinálja. Ha rendesen "kimosod a túrót" a fitymád alól akkor nem lesz gond.

2012. nov. 22. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
igenis van az előváladékban is spermium. De kevés és nem mindig, mindnekinek. Ha nem teszed be gumi nélkül nagyon kicsi az esélye. Szerintem felesleges ennyire félni hogy mi van ha elszakad, ez azért nem annyira gyakori hogy emiatt ne élvezz el bele. Persze ha ti nektek igy jó akkor tényleg biztosabb de gumi mellett felesleges ennyire aggódni.
2012. nov. 22. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Hülyeség az, amit olvastál.

Így is teherbe eshet. Ennek semmi értelme, csak felesleges aggódás lesz belőle.

Ha ennyire nem bírjátok a kotont, akkor keressetek más, normális védekezési módszert (pl tabletta).

Mert ebből vagy gyerek lesz, vagy minden hónapban itt fogtok sírni, hogy vajon megjön-e a lánynak vagy sem.

2012. nov. 22. 22:51
 7/7 astrag81 válasza:
Ne kísérletezz ilyen marhaságokkal. Az óvszer is csak akkor véd, ha helyesen használod, a tabletta is csak 99%-os védelmet ad. Esetleg ha kombináljátok a kettőt, akkor talán 100%. Én nem tenném ki a barátnőmet egy nem kívánt terhesség következményeinek, pláne ilyen sz.rakodásokkal. Ha nem vagy/vagytok biztosak abban amit csináltok, inkább forduljatok szakemberhez. Ez nem az a játék, hogyha elcseszed nyomsz egy reset-et. Szóval lgy észnél!!!!
2012. nov. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!