Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valakivel történt már hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakivel történt már hasonló Symicia szedésekor? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Októberben kezdtem el szedni a Symicia nevű foganzásgátlót,de már akkor is éreztem mellfeszülést,hangulatingadozást,és hányinger.A 2.levél 2.szem bevétele után pár órával lefeküdtem a barátommal,akivel csak a fogamzásgátlóra hagyatkoztunk,így belém is élvezett.Félek,mert ugyan a tablettát rendszeresen szedem,azon kapom magam hogy hányingerem van,fáj a mellem.Lehetséges,hogy valamiképpen teherbe estem?Mert azt tudom,hogy okozhat hányingert a tabletta,de elég gyanúsnak a tünetek...Még mikor az első levél tablettáit szedtem,kaptam az orvosomtól bactrobán kenőcsöt a hüvelyemre,amit egy hétig

használtam. Lehetséges volna,hogy ez kioltotta a symicia hatását?Kérlek mielőbb írjatok!Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 22. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel nem vagy terhes, ezek a tabletta mellékhatásai.
2012. nov. 22. 22:55
 2/4 anonim válasza:

Szia! Én is Symiciát szedek, nekem nagyon megbízható, 1 éve és 3 hónapja. A kenőcs nem tudja befolyásolni a tabi hatását, mivel a fogamzásgátló álterhességet eredményez. (Tehát belülről hat, nem kívűlről, az orvos nem írta volna fel am sem, ha semlegesítené a hatását.)

Nem emlékszem ilyen tünetekre, talán a hangulatingadozásra igen, kicsit. A hányingert meg csak bemeséled magadnak, nyugalom, olyan nálam is volt már :)

2012. nov. 23. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Második: az álterhesség egy ritka, komoly betegség. A fogamzásgátló nem okoz álterhességet, ez egy óriási tévhit.

A hányinger, mellfájdalom a hormonoktól van, de ez nem azt jelenti, hogy álterhessége van.

Kérdező: a tünetek a tabletta melléhatása, de a biztonság kedvéért csinál tesztet. A bactroban kenőcs antibiotikum, de nem befolyásolja a fogamzásgátlót.

2012. nov. 23. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez csak a mellékhatása!Én is symiciát szedek már 1 éve és semmi gondom nincs vele véd a terhességel szemben!Nyugodj meg nem vagy terhes!
2012. nov. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!