Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete voltam a völegényemnél és szeretkeztünk és kétszer is elment bennem, mert nem tudtam, hogy pont elmegy és magamhoz szoritottam, mert jol eset . és nem védekeztünk. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
ha mindketten termékenyek vagytok és rendesen eldurrant natúrpunciban, akkor nincs kizárva. jobb kihúzni ilyenkor a farkát, de az se 100%, messze nem. nem biztos, hogy terhes vagy, de van rá esély. tesztet kell csinálni.
mégis mit vártál :D ?
De, hogy tudott kétszer is elmenni benned úgy, hogy csak a másodiknál jöttél rá, hogy elment benned?
Egy hét múlva a teszt megmondja majd, hogy terhes vagy-e vagy nem...
Ha összejött most akkor már mindegy, viszont a házasságig nem fog megszületni a gyermek, úgyhogy a házasság után fogsz szülni. Legalábbis, ha tényleg fél éven belül házasodtok össze.
Sok boldogságot! S boldog gyermekáldást:)
Ha nem gond nektek a baba,akkor nem kell parázni.Akkor örülj neki,mert lehet,hogy sikerült :)
De persze nem biztos még így sem,hogy terhes vagy,mert ha már meg volt az ovulációd,akkor mindegy,hogy 2x is elment benned.Akkor majd próbáljátok meg jövőhónapban is :)
Sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!