Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy így teherbe essek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok 3 éve vagyok együtt párommal és 2és fél éve szedek fogamzás gátlót. Még egyszer sem élvezett belém a barátom mert félünk a nem kívánt terhességtől! Tudom, most lehet mondani, hogy akkor minek szedek gyógyszert meg, hogy a gyógyszer azért van, hogy ne lehessek terhes.. stb. De én pl. gyógyszer mellett születtem és a párom családjába és az én baráti körömben is van pár ismerős aki gyógyszer mellett született. Hisz az sem 100%os. Szóval a lényeg, hogy 2,5 éve szedek gyógyszer és egyszer sem élvezett belém de napi szinten szekszelünk. Mennyi esély van a terhességre így?
2012. nov. 20. 10:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Szeded a tablettát, és még csak beléd sem élvez a pasid. Hát baromi sok értelme van így :)

Szerintem menj el pszichológushoz, mert betegesen félsz a terhességtől. Ez nem normális, fogd már fel.

2012. nov. 20. 16:40
 32/34 anonim ***** válasza:

Inkább ott a probléma, hogy baromira félsz a terhességtől. Mindent elárul az, hogy tabletta és megszakítás mellett is azt kérdezed mennyi az esély. Ha nem tudsz megbízni semmilyen módszerben akkor ne élj nemi életet és akkor 0% az esélye. Érdemes lenne ezen elgondolkodnod. Vagy a tabletta és a megszakítás mellé használjatok gumit és pharmetexet ha ez kell ahhoz, hogy megnyugodj. Amúgy nem kritizálom a módszereteket, mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.

23l

2012. nov. 20. 19:08
 33/34 anonim válasza:
Én is csak azt tudnám írni, mint előttem sokan. Szedem lassan két éve a gyógyszert - normálisan - és még nem voltam terhes. Természetesen belém élvez a párom. De én azt tanácsolom neked hogy inkább hagyd abba a gyógyszert és védekezzetek gumival. Tényleg csak a szervezeted rombolod a "semmiért"
2012. dec. 5. 23:36
 34/34 anonim ***** válasza:

19-es:

Te csak ne biztass senkit abortuszra! A legborzasztóbb gyerekgyilkosság. Megvan a vélemény a hozzád hasonló abortuszpártiakról, de ezt inkább nem írom le, mert bannolnának miatta a moderátorok.

Kedves kérdező, szerintem légy nyugodtabb, megbízható a védekezésetek. Még akkor is az lenne, ha csak tablettát szednél. Akkor kell mellé kiegészítő védekezés, ha hánytál, vagy valami más gyógyszert írnak fel, ahogy a többi válaszoló is említette. De ha pl. hüvelygyűrűt íratnál fel, akkor már emésztőszervi zavarok sem jelentenének gondot, mert annak a hatóanyaga nem megy át a gyomron, beleken.

2013. márc. 8. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!