Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy így teherbe essek?
2%? Téged nagyon félrevezettek :D
Én 5 éve szedek fogamzásgátlót és képzeeld a párom mindig belém megy ( mert annál jobb érzés nem nagyon van) és még csak a terhesség közelében sem voltam.
Ugyanez vonatkozik az ismerőseimre is...tabi mellett senki nem lett terhes!
"Olvassatok vagy kérdezzetek utána! Lányok nyugodtan megkérdezhetitek a nőgyógyászotokat is. Normális szedés mellett pontos időpontban antibiotikum és hasmenés hányás nélkül is 2% esély van a terhességre..."
Megkérdezhetem, hol található meg pontosan ez az információ? Csak mert én csak a Pearl indexet ismerem, mint hivatalos mutató... ahogy fentebb írtam, ez 0,1 és 0,5 közötti. Ha a legmagasabb mutatót nézem, akkor az évenként 1000 nőből 5 terhesség... ha csak 100 aktussal számolok fejenként, akkor az 100.000 aktusból 5 terhesség, és akkor is csak 0,005%.
ne kiabáld el... miért nem fogják fel a lányok hogy NINCS 100% os fogamzásgátlás ?
annyira buták az emberek... baszni tudnak tájékozódni nem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
olvasgassatok utána lányok! nehogy azt hidjétek, h veletek nem történhet meg...
Tudod mit? Szerintem te inkább ne élj nemi életet az lesz a legjobb mindekinek!! :D
És mégis honnan vetted azt az ostobaságot, hogy a lányok azt hiszik van 100%-os védekezés?
Kb. ugyanazt linkelted be, amit én írtam... csak a felső határ ott magasabb pearl index...
Onnan idézem, amit linkeltél:
"Hormonális fogamzásgátló tablettáknál ez az érték - bár az adatok a szakirodalmi forrásoktól, vizsgálatoktól függően némileg eltérnek - 0,03 és 2 közötti. Ez azt jelenti, hogy egy egyéves időszakot figyelembe véve száz hormonális fogamzásgátlót szedő és szexuális életet élő nőből maximum két nő esik teherbe - a tabletta szedése mellett."
Tehát egy évre levetítve...
És ha megnézed, ebben a statisztikában bizony benne vannak azok, akiknek hasmenés miatt ürült a szervezetükből, illetve akiknek antibiotikum gyengítette a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!