Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy így teherbe essek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok 3 éve vagyok együtt párommal és 2és fél éve szedek fogamzás gátlót. Még egyszer sem élvezett belém a barátom mert félünk a nem kívánt terhességtől! Tudom, most lehet mondani, hogy akkor minek szedek gyógyszert meg, hogy a gyógyszer azért van, hogy ne lehessek terhes.. stb. De én pl. gyógyszer mellett születtem és a párom családjába és az én baráti körömben is van pár ismerős aki gyógyszer mellett született. Hisz az sem 100%os. Szóval a lényeg, hogy 2,5 éve szedek gyógyszer és egyszer sem élvezett belém de napi szinten szekszelünk. Mennyi esély van a terhességre így?
2012. nov. 20. 10:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%

2%? Téged nagyon félrevezettek :D

Én 5 éve szedek fogamzásgátlót és képzeeld a párom mindig belém megy ( mert annál jobb érzés nem nagyon van) és még csak a terhesség közelében sem voltam.

Ugyanez vonatkozik az ismerőseimre is...tabi mellett senki nem lett terhes!

2012. nov. 20. 10:20
 12/34 A kérdező kommentje:
2012. nov. 20. 10:20
 13/34 anonim ***** válasza:

"Olvassatok vagy kérdezzetek utána! Lányok nyugodtan megkérdezhetitek a nőgyógyászotokat is. Normális szedés mellett pontos időpontban antibiotikum és hasmenés hányás nélkül is 2% esély van a terhességre..."

Megkérdezhetem, hol található meg pontosan ez az információ? Csak mert én csak a Pearl indexet ismerem, mint hivatalos mutató... ahogy fentebb írtam, ez 0,1 és 0,5 közötti. Ha a legmagasabb mutatót nézem, akkor az évenként 1000 nőből 5 terhesség... ha csak 100 aktussal számolok fejenként, akkor az 100.000 aktusból 5 terhesség, és akkor is csak 0,005%.

2012. nov. 20. 10:21
 14/34 A kérdező kommentje:

ne kiabáld el... miért nem fogják fel a lányok hogy NINCS 100% os fogamzásgátlás ?

annyira buták az emberek... baszni tudnak tájékozódni nem!

2012. nov. 20. 10:22
 15/34 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

olvasgassatok utána lányok! nehogy azt hidjétek, h veletek nem történhet meg...

2012. nov. 20. 10:23
 16/34 anonim ***** válasza:
Mi semmit nem hidünk (!!!!! hit szó nem ismerős?) el.
2012. nov. 20. 10:24
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit? Szerintem te inkább ne élj nemi életet az lesz a legjobb mindekinek!! :D

És mégis honnan vetted azt az ostobaságot, hogy a lányok azt hiszik van 100%-os védekezés?

2012. nov. 20. 10:24
 18/34 A kérdező kommentje:
ha annyira tudtok rajtam gúnyolódni akkor csak azt hiszitek h én vagyok a hülye mert ilyen nem történhet meg, hogy tehres legyek... mi van ha mégis pont abba az 1 be esek be ?
2012. nov. 20. 10:27
 19/34 anonim ***** válasza:
Ha abba pont beleesel akkor felkészülsz az anyaságra...vagy abortusz...más lehetőséged nem nagyon van.
2012. nov. 20. 10:28
 20/34 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanazt linkelted be, amit én írtam... csak a felső határ ott magasabb pearl index...

Onnan idézem, amit linkeltél:

"Hormonális fogamzásgátló tablettáknál ez az érték - bár az adatok a szakirodalmi forrásoktól, vizsgálatoktól függően némileg eltérnek - 0,03 és 2 közötti. Ez azt jelenti, hogy egy egyéves időszakot figyelembe véve száz hormonális fogamzásgátlót szedő és szexuális életet élő nőből maximum két nő esik teherbe - a tabletta szedése mellett."

Tehát egy évre levetítve...

És ha megnézed, ebben a statisztikában bizony benne vannak azok, akiknek hasmenés miatt ürült a szervezetükből, illetve akiknek antibiotikum gyengítette a hatást.

2012. nov. 20. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!