Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy így teherbe essek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok 3 éve vagyok együtt párommal és 2és fél éve szedek fogamzás gátlót. Még egyszer sem élvezett belém a barátom mert félünk a nem kívánt terhességtől! Tudom, most lehet mondani, hogy akkor minek szedek gyógyszert meg, hogy a gyógyszer azért van, hogy ne lehessek terhes.. stb. De én pl. gyógyszer mellett születtem és a párom családjába és az én baráti körömben is van pár ismerős aki gyógyszer mellett született. Hisz az sem 100%os. Szóval a lényeg, hogy 2,5 éve szedek gyógyszer és egyszer sem élvezett belém de napi szinten szekszelünk. Mennyi esély van a terhességre így?
2012. nov. 20. 10:01
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

lényegtelen.. én feltettem egy normális kérdést ti meg paraszt módon lereagáltátok...

magyarul az a baj, hogy félek a terhességtől?

Tisztába vagyok vele, hogy ha tényleg nagyon nagyon pici is az esélye a terhességnek de akkor is van rá esély... és nekünk meg ér annyit h időben kihúzza mint hogy pont én legyek az aki teherbe esik... Köszönöm a normális választ....

2012. nov. 20. 10:31
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem gúnyolódtam... csak statisztikai adatot közöltem...

És már megbocsáss, de ez már tényleg paranoia... ami nem baj, vannak dolgok, amikben én is paranoiás vagyok...

De ha valamit számadatokkal támasztunk alá, azért még nem kell lehülyézni minket....

2012. nov. 20. 10:31
 23/34 anonim ***** válasza:
Csak a kérdésednek semmi létjogosultsága nem volt mivel te magad válaszoltál a kérdésre azokkal a linkekkel amiket bemásoltál...
2012. nov. 20. 10:32
 24/34 A kérdező kommentje:
inkább paranoia mint egy gyerek.
2012. nov. 20. 10:36
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten...látom nem sikerült befogadnod az információt amiről beszéltünk...
2012. nov. 20. 10:37
 26/34 anonim ***** válasza:

Nem írtad, kb meddig nem akartok babát...

Ha nem akartok babát még 3 évig, akkor miért nem használsz inkább implantátumot? Sokkal hatékonyabb, és a hasmenés, hányás nem befolyásolja...

Bemásolom, amit találtam róla:

Hogyan működik?

Az implantátum etonogestrelt, egy szintetikus progeszteron hormont tartalmaz, amelyet folyamatosan ad le a véráramba. Hasonlóképp működik, mint a minipill (tehát csak progesztogén hormont tartalmaz). Megakadályozza a petesejt kiszabadulását a petefészekből, és megváltoztatja a méhnyak nyálkahártyájának állapotát, hogy a spermiumok ne tudjanak rajta áthatolni.

Mennyire hatékony az implantátum?

Klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy mintegy 60.000 menstruációs ciklusra sem jutott egyetlen terhesség.

Melyek az implantátum előnyei?

három évig hatékony (ill. ameddig el nem távolítják esetleg korábban)

a termékenység a kivétele után hamar visszaáll

a teherbeesés ellen azonnali védelmet nyújt

segítségével megelőzhető a méhrák

nem zavarja a szexuális együttlétet

nem rontja a csontok sűrűségét, általános állapotát

2012. nov. 20. 10:41
 27/34 anonim ***** válasza:
Így nem sok az esély!Szerintem jól védekeztek! Én is így cselekedtem,mikor szedtem és nem volt baj!
2012. nov. 20. 10:48
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

"annyira buták az emberek... baszni tudnak tájékozódni nem!"

Te meg tájékozódtál és ezért nem tudsz egy rendeset baszni ... így jártál. De egyébként meg a megszakításos védekezés nem védekezés, bár az esélyt csökkenti az kétségtelen a gyógyszer mellett.

A legbiztosabb módszer a nem kívánt terhességre, ha nem dugsz egyébként.

De javaslom az óvszert, több mint húsz éve óvszerrel védekezem és egy nem kívánt terhesség sem történt ... pedig dugok amikor csak tehetem :-P

2012. nov. 20. 11:09
 29/34 anonim ***** válasza:

Én pasiként mondom, hogy nincs is attól jobb érzés mint a p.unciban elélvezni. Kikapkodni előtte, meg a "na, még 1-2 lökés talán belefér..." Áhhh!

A szerencsétlen barátod sajnálom, hogy megfosztod ettől a csodás érzéstől!

2012. nov. 20. 11:18
 30/34 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekes, hogy felteszel egy kérdést, amire normális válaszokat/tapasztalatokat kapsz, erre még neked áll feljebb, hogy mindenki hülye csak te nem. Senki nem állította, hogy gyógyszer mellett nem csúszhat be gyerek, bár akkor fordulhat szerintem elő, ha valaki rosszul szedi, nem nézi, hogy antibiotikum, hányás, hasmenés "kiütheti" a gyógyszer hatását. Azért szerintem az ismerőseid sem fogják bevallani, főleg ha nem szerettek volna gyereket (ami nyílvánvaló, hiszen szedtek gyógyszert), hogy ő "rontotta" el, nem volt elég figyelmes, hibázott... Szerintem se élj szexuális életet, csak akkor ha gyermeket szeretnél. -.-" De ha biztosra szeretnél menni, szedd a gyógyszert és mellett használjatok óvszert is!
2012. nov. 20. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!