Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy így teherbe essek?
lényegtelen.. én feltettem egy normális kérdést ti meg paraszt módon lereagáltátok...
magyarul az a baj, hogy félek a terhességtől?
Tisztába vagyok vele, hogy ha tényleg nagyon nagyon pici is az esélye a terhességnek de akkor is van rá esély... és nekünk meg ér annyit h időben kihúzza mint hogy pont én legyek az aki teherbe esik... Köszönöm a normális választ....
Nem gúnyolódtam... csak statisztikai adatot közöltem...
És már megbocsáss, de ez már tényleg paranoia... ami nem baj, vannak dolgok, amikben én is paranoiás vagyok...
De ha valamit számadatokkal támasztunk alá, azért még nem kell lehülyézni minket....
Nem írtad, kb meddig nem akartok babát...
Ha nem akartok babát még 3 évig, akkor miért nem használsz inkább implantátumot? Sokkal hatékonyabb, és a hasmenés, hányás nem befolyásolja...
Bemásolom, amit találtam róla:
Hogyan működik?
Az implantátum etonogestrelt, egy szintetikus progeszteron hormont tartalmaz, amelyet folyamatosan ad le a véráramba. Hasonlóképp működik, mint a minipill (tehát csak progesztogén hormont tartalmaz). Megakadályozza a petesejt kiszabadulását a petefészekből, és megváltoztatja a méhnyak nyálkahártyájának állapotát, hogy a spermiumok ne tudjanak rajta áthatolni.
Mennyire hatékony az implantátum?
Klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy mintegy 60.000 menstruációs ciklusra sem jutott egyetlen terhesség.
Melyek az implantátum előnyei?
három évig hatékony (ill. ameddig el nem távolítják esetleg korábban)
a termékenység a kivétele után hamar visszaáll
a teherbeesés ellen azonnali védelmet nyújt
segítségével megelőzhető a méhrák
nem zavarja a szexuális együttlétet
nem rontja a csontok sűrűségét, általános állapotát
"annyira buták az emberek... baszni tudnak tájékozódni nem!"
Te meg tájékozódtál és ezért nem tudsz egy rendeset baszni ... így jártál. De egyébként meg a megszakításos védekezés nem védekezés, bár az esélyt csökkenti az kétségtelen a gyógyszer mellett.
A legbiztosabb módszer a nem kívánt terhességre, ha nem dugsz egyébként.
De javaslom az óvszert, több mint húsz éve óvszerrel védekezem és egy nem kívánt terhesség sem történt ... pedig dugok amikor csak tehetem :-P
Én pasiként mondom, hogy nincs is attól jobb érzés mint a p.unciban elélvezni. Kikapkodni előtte, meg a "na, még 1-2 lökés talán belefér..." Áhhh!
A szerencsétlen barátod sajnálom, hogy megfosztod ettől a csodás érzéstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!