Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tablettaváltás közben nem használtunk kiegészítő védekezést nagy az esélye, hogy teherbe esek?
Fél évíg szedtem Lindynette fogamzásgátlót, de váltotta Symiciára. Az orvos mondta, hogy egy hétíg máshogy is kell védekezni, mert a két gyógyszernek más a hatóanyaga. Szedtem 3 hónapíg a Symiciát, és most véletlenül megint Lindyt írtak nekem, és azt is kezdtem el szedni, nem is figyeltem hogy másik gyógyszer, annyira megszoktam, hogy előtte azt szedtem. Most szedem 1,5 hete és most jöttem rá, hogy nem is ezt kéne szednem.... Elvileg egy hét alatt kielakul a védelem, de ezalatt az egy hét alatt 2x voltunk együtt, kiegészítő védekezés nélkül. Lehetséges hogy azalatt az egy hét alatt még hatott a másik gyógyszer? Nagy az esélye a teherbeesésnek?
Köszönöm a válaszokat!
minimális az esélye annak hogy teherbe ess. én attól féltem mindig hogy terhes leszek,mert előfordult hogy 5 napi adagot is kihagytam, nem vettem be., de azalatt is védett így később jött meg, tudtam nyújtani kicsit.
már 8 hónapja abba hagytam a gyógyszert,babát szeretnénk,de még nem jött össze....sajnos.
Köszönöm a válaszokat! Most megnyugodtam nagyjából, nagyon stresszelek ezen egész nap :S
19 éves vagyok, most fogok továbbtanulni, szóval én még nem szeretnék babát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!