Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle valami bajom?
Figyelt kérdés
2 éve szedek fog.gátló tabit (Novynette) eddig mindig úgy szedtem be ahogy kell, de most sajnos olyan problémám van, hogy kivizsgálásokra kell mennem (vizelet,vér,stb) és pont akkora jönne meg a menzim, ami nem jó. Most pedig azt ajánlották, hogy ne hadjak ki szünetet a 21 tabit után, hanem mindjárt kezdjem el a másik levelet. Még soha nem csináltam ilyet és tartok tőle, hogy lehet valami baj. Ha valaki esetleg már csinált ilyet, akkor nagyon megköszönném a válaszát, hogy volt e tőle valami baj vagy sem. Normális válaszolóknak előre is köszönöm a válaszaikat. :))2012. nov. 18. 19:26
1/4 anonim válasza:
ha orvos tanácsolta szerintem nem lehet belőle baj, ő csak ért hozzá
2/4 anonim válasza:
Én is voltam így és az ég világon semmi bajom nem lett!Max csak annyi lehet,hogy pecsételő vérzés fog jelentkezni a mostani levél gyógyszerszedése alatt,de nem kell megijedni!
3/4 anonim válasza:
volt 1 ilyen kurzusom a suliban amiben ezt a kérdést is érintettük konkrétan, és azt mondta a doktor ,h ennek semmilyen következménye nincs az ég világon, úgyhogy nem kell tőle tartanod.
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült megnyugtatnotok. :) Köszönöm szépen a gyors válaszaitokat. :)
2012. nov. 27. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!