Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló szedésének 3 hetében elfelejtettem bevenni két nap is a gyógyszert és a harmadik napon hármat vettem be mi bajom lehet belőle?
De miért kell elfelejteni? Istenem... most komolyan erre nem vagytok képesek, hogy ezt megjegyezzétek? Bakker... beállítasz a telefonodon egy napi ébresztőt mondjuk 21:00-ra és akkor nem felejted el...
Érdekes, hogy én három hónapja szedem, de még egyet sem felejtettem el bevenni?! Hogy lehet, hogy egy 15 éves lánynak megy, de a 20 felettieknek meg nem... Pedig nem olyan nehéz ezt észben tartani...
Igen, lehet belőle bajod! Tanulmányozd egy kicsit a betegtájékoztatót. Egyszerre képes voltál bevenni három, azaz HÁROM tablettát???! -.-'
Aztán honnan szoptad ki, hogy 3-at kell bevenni egyszerre?
Mert nem kellett volna.
Bajod nem lesz valószínűleg, de védekezzél máshogy is, mert nem vagy védett.
A többiekkel meg egyetértek. Ha nem tudod észben tartani, akkor vagy ne szedjél gyógyszert és védekezz máshogy, vagy állíts be vmit csörgőre.
Az még hagyján, hogy vki egyszer-kétszer elfelejti, hát istenem...de a betegtájékoztatót miért nem lehet elolvasni?
Szerinted azért adják, hogy a seggedet töröld vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!