Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A harmadik héten 3db yasminell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmadik héten 3db yasminelle tablettát hagytam ki, lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés

kihagytam 3db tablettát a 21 tabi vége felé ..

közben a párommal nemi életet éltünk .

voltam olyan hülye , hogy az aktus után , feldugtam egy tampont , h ne folyjon ki az ondó . és ezt a tampont bennt hagytam 1-1,5napig . utána egyből bevettem a következőt.

lehetek terhes ??

egyenlőre nem érzem a menstruáciomnak a rendszeres előjeleit =/

kérlek segitsetek!!

2011. máj. 12. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
aki ilyen hülye, haljon meg.
2011. máj. 12. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Bajod nemlehet, max terhes lehetsz. (kinek mit jelent a baj....)

Nos, nem teljesen értelek. Hogy lehet 1-1,5 napig fent hagyni egy tampont? És miért nem akartad hogy kifolyjon az ondó?

Egyébként a tájékoztatón rajta van mit csinálj ilyenkor. Bár az 1 szemre vonatkozólag, 3nál vszínű hogy gyengült a hatás stb.

2011. máj. 12. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy terhes vagy, vegyél egy tesztet. De ha ennyi eszed van, hogy 3 szem kihagyásnál nem védekezel mellé, akkor megérdemled... A fogamzásgátló nem cukorka, amiből olykor-olykor bekapsz egy-egy szemet...

És még csodálkozunk h ilyen magas itthon az abortuszok száma, amikor a legtöbb tininek annyi esze sincs mint egy marék szárított lepkének...

2011. máj. 12. 11:12
 4/7 anonim válasza:
Te hülye vagy vagy tényleg nem kaptál felvilágositás sehol se. Ha 3 szemet már kihagysz vagy hamarabb megjön vagy terhes vagy. Yasminellével meg ne szorakozz. Össze vissza szedésel kapsz egy szép cisztát a petefészekbe. A másik ilyen marhasságot soha se hallotam mint hogy tampont dugjanak fel ...
2011. máj. 12. 11:41
 5/7 A kérdező kommentje:

nem kioktatást kértem , hanem tanácsot ...

de megérdemlem tudom jol ...

szoval akk kb hány százalék esély van rá , h terhes vagyok ? :/

2011. máj. 12. 14:43
 6/7 anonim válasza:
40%
2011. máj. 13. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Én még ekkora hülyeséget sosem hallottam. Ha nem akarsz gyereket, akkor:

- miért nem szeded rendesen a gyógyszert? (A beszedett szemek is hatékonyságukat vesztik, akár csak hasmenéstől is, akkor ha be sem veszed, szerinted? Mintha nem is lett volna.)

- miért szeretkezel védekezés nélkül?? (mert amit nem veszel be, az nem véd!)

- mi a jó életnek teszel fel tampont, hogy bent is maradjon, aminek be sem lett volna szabad mennie?

- és minek írsz ide megerősítésért, mindezek után, hogy a hülyeséged mekkora hülyeség?

= nagy. Simán teherbe eshettél. Mikor gondolsz már bele, hogy ez nem csak a saját életeddel való játék, hanem egy másik emberével is, aki nem teher arról, hogy Te lennél az anyja!

Gondold ezt át, mert életveszélyes vagy! L27

2011. máj. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!