Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik héten 3db yasminelle tablettát hagytam ki, lehet belőle bajom?
kihagytam 3db tablettát a 21 tabi vége felé ..
közben a párommal nemi életet éltünk .
voltam olyan hülye , hogy az aktus után , feldugtam egy tampont , h ne folyjon ki az ondó . és ezt a tampont bennt hagytam 1-1,5napig . utána egyből bevettem a következőt.
lehetek terhes ??
egyenlőre nem érzem a menstruáciomnak a rendszeres előjeleit =/
kérlek segitsetek!!
Bajod nemlehet, max terhes lehetsz. (kinek mit jelent a baj....)
Nos, nem teljesen értelek. Hogy lehet 1-1,5 napig fent hagyni egy tampont? És miért nem akartad hogy kifolyjon az ondó?
Egyébként a tájékoztatón rajta van mit csinálj ilyenkor. Bár az 1 szemre vonatkozólag, 3nál vszínű hogy gyengült a hatás stb.
Elképzelhető, hogy terhes vagy, vegyél egy tesztet. De ha ennyi eszed van, hogy 3 szem kihagyásnál nem védekezel mellé, akkor megérdemled... A fogamzásgátló nem cukorka, amiből olykor-olykor bekapsz egy-egy szemet...
És még csodálkozunk h ilyen magas itthon az abortuszok száma, amikor a legtöbb tininek annyi esze sincs mint egy marék szárított lepkének...
nem kioktatást kértem , hanem tanácsot ...
de megérdemlem tudom jol ...
szoval akk kb hány százalék esély van rá , h terhes vagyok ? :/
Én még ekkora hülyeséget sosem hallottam. Ha nem akarsz gyereket, akkor:
- miért nem szeded rendesen a gyógyszert? (A beszedett szemek is hatékonyságukat vesztik, akár csak hasmenéstől is, akkor ha be sem veszed, szerinted? Mintha nem is lett volna.)
- miért szeretkezel védekezés nélkül?? (mert amit nem veszel be, az nem véd!)
- mi a jó életnek teszel fel tampont, hogy bent is maradjon, aminek be sem lett volna szabad mennie?
- és minek írsz ide megerősítésért, mindezek után, hogy a hülyeséged mekkora hülyeség?
= nagy. Simán teherbe eshettél. Mikor gondolsz már bele, hogy ez nem csak a saját életeddel való játék, hanem egy másik emberével is, aki nem teher arról, hogy Te lennél az anyja!
Gondold ezt át, mert életveszélyes vagy! L27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!