Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2012.10.18-án mentő szállított a Korányi Tüdőszanatóriumba tüdőembóliával. Az óvszeren kívül még milyen fogamzásgátló módszerek vannak, amik SEMMILYEN hormont nem tartalmaznak, még a legkisebb mennyiségben sem?
Kedves sürgősségis orvos!
Ha adsz egy mail címet, nagyon szívesen beszkennelem a leleteimet, a kórházi és az összes ügyeletes papírt. :) Elhiszem, hogy neked ellenkezik a véleményed, hiszen nem a beteg, hanem az orvosok oldalán állsz.
Minden esetre elékpzelhető, hogy per lesz az ügyből, pont amiatt, amiket te is leírtál, hogy semmi érdemlegeset nem csináltak.
Mint említettem, küldd el a mail címed privát üzenetben, s hamarosan beszkennelem a leleteket. Sőt, kifejezetten örülnék, ha átnéznéd őket a hivatalos tortúra előtt, legalább egy orvosi véleménmyt is kapnék, s nem csak a körülöttem élők laikus véleményére kellene alapoznom.
Várom a mailt.
De ha valóban sürgősségis vagy, megadhatom a TAJ számom is, csekkold le, hogy merre jártam az elmúlt egy hónapban, és hogy milyen vizsgálatokon vettem részt. Ha valóban orvos vagy, ezt meg tudod oldani. :)
Várom a privát üzit.
Nem tudja megnézni a TAJ számod alapján.
Kaki a rendszer.
Nincsen összeköttetésben minden, sőt semmi.
Ezért van az, hogy minden egyes szakrendelésen felveszik az adataidat az első megjelenéskor.
Csak név, cím, anyja neve, születési dátum,
de a gyógyszerallergiákat már nem látják mások, csak aki bevitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!