Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2012.10.18-án mentő szállított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2012.10.18-án mentő szállított a Korányi Tüdőszanatóriumba tüdőembóliával. Az óvszeren kívül még milyen fogamzásgátló módszerek vannak, amik SEMMILYEN hormont nem tartalmaznak, még a legkisebb mennyiségben sem?

Figyelt kérdés
A tüdőszanatóriumban kiderült,hogy a bal lábamban lévő trombózis okozta az embóliát, elzáródott egy mélyvéna s leszakadt egy vérrög, ami a tüdőmben állt meg, egy főérben.Több tüdőinfarktusom is volt,a tüdő egy része elhalt.Syncumar-t szedek (véralvadásgátlót) a további vérrögképződés elkerülése végett, illetve annak reményében,hogy az elzáródott vénában lévő vérrögök egyszer majd feloldódnak és ismét működőképes lesz a vénám. De ez még kérdéses. 24 éves vagyok, 6 hónapja szedtem fogamzásgátlót (Volinát), ülőmunkám volt, keveset mozogtam, van egy kis túlsúlyom is, keveset ittam, ezen kívül szedtem egyéb gyógyszert is, ami fokozott vérrögképződést okozhat, és dohányoztam is 10 éve már, napi egy doboz cigarettát szívtam el. A fogamzásgátló felírása előtt semmilyen vérvizsgálatot nem csináltatott a doki, de bíztam benne, ő az orvos, na meg nyugtatgatott, hogy a mai fogamzásgátlóknak nem nagy a hormontartalmuk... Korábban megszakítással használtam Pharmatex hüvelytablettát, de nem tudom, hogy ebben az esetben azt használhatom-e. Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 16. 10:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kedves sürgősségis orvos!

Ha adsz egy mail címet, nagyon szívesen beszkennelem a leleteimet, a kórházi és az összes ügyeletes papírt. :) Elhiszem, hogy neked ellenkezik a véleményed, hiszen nem a beteg, hanem az orvosok oldalán állsz.

Minden esetre elékpzelhető, hogy per lesz az ügyből, pont amiatt, amiket te is leírtál, hogy semmi érdemlegeset nem csináltak.

Mint említettem, küldd el a mail címed privát üzenetben, s hamarosan beszkennelem a leleteket. Sőt, kifejezetten örülnék, ha átnéznéd őket a hivatalos tortúra előtt, legalább egy orvosi véleménmyt is kapnék, s nem csak a körülöttem élők laikus véleményére kellene alapoznom.

Várom a mailt.

2012. nov. 17. 10:32
 22/25 A kérdező kommentje:

De ha valóban sürgősségis vagy, megadhatom a TAJ számom is, csekkold le, hogy merre jártam az elmúlt egy hónapban, és hogy milyen vizsgálatokon vettem részt. Ha valóban orvos vagy, ezt meg tudod oldani. :)

Várom a privát üzit.

2012. nov. 17. 10:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem tudja megnézni a TAJ számod alapján.

Kaki a rendszer.

Nincsen összeköttetésben minden, sőt semmi.

Ezért van az, hogy minden egyes szakrendelésen felveszik az adataidat az első megjelenéskor.

Csak név, cím, anyja neve, születési dátum,

de a gyógyszerallergiákat már nem látják mások, csak aki bevitte.

2012. nov. 17. 11:54
 24/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy kicsit fejlettem ez a rendszer. :/ Legalább most már ezzel is tisztában vagyok. :)
2012. nov. 17. 12:29
 25/25 A kérdező kommentje:
*fejlettebb
2012. nov. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!