Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mellékhatásai lennének a fogamzásgátló-szedésnek?
Keress rá gyógyszerek betegtájékoztatójára, ott minden le van írva.
De lehet libidócsökkenés, trombózis, migrémes roham stb.
A jó oldala: ha rendesen szeded nem kell félni a teherbeeséstől, megszünteti a görcsöket, beállítja a menszeszt, szebbé teszi a bőrt, jobban élvezhető aszex mint gumiban stb.
Nem állítja be a menzeszt. A saját ciklusodat kikapcsolja, és helyette egy műciklust és megvonásos vérzést csinál.
Nagyon nem ugyanaz a kettő.
A mellékhatásait olvashatod bármelyik betegtájékoztatóban.
A leggyakoribbak: libidócsökkenés, fejfájás/migrén, hízás/étvágyfokozódás, pecsételő vérzés, gyakori hüvelyi fertőzés.
De van olyan ismerősöm, akinek jóindulatú daganat nőtt a mellében, és olyan is, akinek elkezdett folyni a teje.
Én is tudom,hogy leállítják a peteérést.Örülök is neki :))
Sőt,rá 5 hónapra ahogy abba hagytam sikerült is teherbe esnem :)) 15 hetes vagyok :)
júúj, gratulálok!:))
köszönöm minden válaszolónak, egy kicsit meg is rettentem...><
de lenne még egy kérdésem...
ha vettem be esemény utáni tablettát, és egy-két napig rosszul voltam (szombatom volt), és még most sem jön meg, pedig már meg kellett volna lennie, meg érzékeny a mellem, és ritkán hányingerem is van, akkor az még mindig csak a tabletta hatása? mert ezelőtt egy ilyen jellegű tablettát nem vettem be...
mostanában akarok menni nőgyógyászhoz, de félek...://
ilyen, hogy gratulálok a babához, meg ilyen kommenteket mellőzzetek, legyetek oly szívesek...:)
előre is köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!