Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális?!?!?! Eltűnik a vérzésem szépen oassan a gyógyszertől?
fogamzásgátlót szedek,és nemtudom hogyaz mennyire normális hogy a vérzésem,nagyonnagyon kevés,egyre kevesebb(kb egy tisztasági/nap) és csak 1-3nap.
és most pedig a 21.-22 napon pecsételő vérzésem volt,..DE! 3 nappal késöbb amikor ugyebár megkellett jönni akkor is megjött.. nemértem. nemértem hogy az első vérzés mivolt???!!
Ez is az egyik mellékhatása a gyógyszernek. Nekem mindig is erős vérzésem volt és 6 napig tartott. Mikor gyógyszert szedtem akkor alig volt és egyre rövidebb ideig. Ez semmiképpen nem normális, ahogy az sem, hogy hormontartalmú készítményeket írnak fel fogamzásgátlásra, mivel szanaszét mérgezi a szervezetedet. Én a mai fejemmel egy szemet nem vennék be belőle, volt miatta elég gondom!
Nem, nem amiatt van.
Nem jó neked ez a gyógyszer, túlságosan elvékonyította a méhnyálkahártyádat, így nincs minek leválnia, ezért alig vérzel. 1-2 hónap és semmi vérzésed nem lesz, ha folytatod, jó eséllyel pályázol a főnyereményre: a eddőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!