Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos tényleg nem ír ki olyan lánynak fogamzásgátlót akiknek nem pontosan jön meg a havija?
Igen,mert ha még nem állt be a ciklusod és szedsz rá hormontartalmú gyógyszert akkor még jobban felborítja a hormonháztartást és még kiszámíthatatlanabb lesz a menstruációs ciklus.
/Egyik ismerősömmel is ez volt a gond./
Mindenkinek felírják.Főleg annak,akinek nem rendszeres a menstruációja.Akinek megjön minden hónapban azért,szerintem az nem mondható rendszertelennek,ha pár nap csúszással jön meg.
Én több orvosnál voltam és mindegyik mondta, hogy rendszeressé teszi a ciklust. Ez igaz is annyiban, hogy egy rendszeres mű ciklust generál a fog.gátló.
De, sajnos az orvosok 95%-a felírja...
Pedig oltári nagy butaság és felelőtlenség. Ugyanis nem oldja meg a problémát, hanem az alapból rosszul működő hormonrendszert kikapcsolja. Általában ilyen esetben abbahagyás után még rosszabb lesz, mint előtte.
(hozzáteszem, hogy a rendszertelen vérzés nem +/- pár napot jelent, az még nem rendszertelen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!