Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hülyeség igaz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
a 4. hozzászólás nagy marhaság igaz?:D
Ez "Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nincs menstruációd."
Persze hogy hülyeség! :))))) Nevetséges!!!! Pedig már az általánosba biológiából tanulják - már sajna nem emlékszem hányadikba. Szóval jó fiatal lehet a hozzászóló.
Nem egészen hülyeség, van OLYAN tipus is, ahol tényleg nincs egyáltalán vérzés, NYugaton igen elterjedt ez a fajta, mert sokkal kényelmesebb igy a nöknek.
MO-on nem gyakori, mert ott sokan ragaszkodnak a menzeszhez, azt hiszik, hogy egyébként valami nem lenne rendben velük.
Tyűű, asztaa!!! De nagy az Isten állatkertje. Komolyan nem tudom h ilyenkor sírjak, v nevessek.
Egyébként a kérdezűnek sem sok esze lehet. Ez a "eddig mindíg kedden jött meg". Ja, mint ahogy a 13.-a is mindíg péntekre esik.
Persze, hogy hülyeség.
Az első hozzászólónak üzenem, hogy nem feltétlenül tanulják nyolcadikban a diákok(mert a nyolcadikos könyv végén található), mert én mikor hetedikbe 6 osztályos gimnáziumba mentem nem tanultuk nyolcadikban. Tehát csak tizenegyedikben vagy tizenkettedikben fogjuk tanulni[remélem]. :)
Nem hülyeség, nem marhaság.
Igaza van.
Fogamzásgátló mellett NINCS menstruáció.
Mert a menstruáció elnevezés hivatalosan csak a természetes vérzésre vonatkozik.
Fogamzásgátló szedésekor
MEGVONÁSOS VÉRZÉS van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!