Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez hülyeség igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hülyeség igaz?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

a 4. hozzászólás nagy marhaság igaz?:D

2012. nov. 9. 07:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%

Ez "Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nincs menstruációd."

Persze hogy hülyeség! :))))) Nevetséges!!!! Pedig már az általánosba biológiából tanulják - már sajna nem emlékszem hányadikba. Szóval jó fiatal lehet a hozzászóló.

2012. nov. 9. 07:59
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
Természetesen butaság: azért is van 21 szem tabletta egy levélben, mert a maradék 7 napban szünetet kell tartani, majd a 8. napon újra el kell kezdeni szedni a másik levelet! Sok tudatlan ember szól itt hozzá, nap mint nap!
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Igen hülyeség én is tablettát szedek és nekem is ugyan úgy van, csak nem olyan sokáig tart mint régen (6napos volt) hanem most 3 napig van meg.
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

Nem egészen hülyeség, van OLYAN tipus is, ahol tényleg nincs egyáltalán vérzés, NYugaton igen elterjedt ez a fajta, mert sokkal kényelmesebb igy a nöknek.

MO-on nem gyakori, mert ott sokan ragaszkodnak a menzeszhez, azt hiszik, hogy egyébként valami nem lenne rendben velük.

2012. nov. 9. 08:08
 5/15 anonim ***** válasza:

Tyűű, asztaa!!! De nagy az Isten állatkertje. Komolyan nem tudom h ilyenkor sírjak, v nevessek.

Egyébként a kérdezűnek sem sok esze lehet. Ez a "eddig mindíg kedden jött meg". Ja, mint ahogy a 13.-a is mindíg péntekre esik.

2012. nov. 9. 08:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Tablettánál alapból tényleg nem lenne vérzés. De olyanokat gyártanak, amitől produkál a nő egy "művérzést", hogy ne hiányolja.
2012. nov. 9. 09:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Van olyan betegség ahol szünet nékül kell szedni, na ott tányleg nincs vérzés, de alap esetben természetesen van vérzés.
2012. nov. 9. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hülyeség.

Az első hozzászólónak üzenem, hogy nem feltétlenül tanulják nyolcadikban a diákok(mert a nyolcadikos könyv végén található), mert én mikor hetedikbe 6 osztályos gimnáziumba mentem nem tanultuk nyolcadikban. Tehát csak tizenegyedikben vagy tizenkettedikben fogjuk tanulni[remélem]. :)

2012. nov. 9. 10:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A négyes arra is érthette, hogy a menstruáció az a saját hormonok által irányított méhvérzés, míg a tabletta csak utánozza ezt: nincs peteérés, nincs igazi második fázisa a ciklusnak (némelyik tabi ezt is leutánozza azért) , és az ilyen vérzést megvonásos vérzésnek hívják nem pedig menstruációnak. Kicsit szőrszálhasogatás, de amúgy igaz.
2012. nov. 9. 17:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, nem marhaság.

Igaza van.

Fogamzásgátló mellett NINCS menstruáció.

Mert a menstruáció elnevezés hivatalosan csak a természetes vérzésre vonatkozik.

Fogamzásgátló szedésekor

MEGVONÁSOS VÉRZÉS van csak.

2012. nov. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!