Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez hülyeség?
Figyelt kérdés
a barátom meg pár haverja mp3-asokat árul a neten, és ma belenéztem a matekfüzetébe, ahol azt jegyezte le, h kiknek adott el. és a lista élén egy andi nevű csaj volt. de ugye nincs valami nagy jelentősége annak, h őt írta első helyre? végülis, lehet h ő volt az első vevő.. nem? jó, tudom, ez már paranoia....:(2012. okt. 22. 16:40
1/17 anonim válasza:
omg. szakíts vele...h mer egyáltalán más női nevet leírni????
2/17 anonim válasza:
Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, te hallod. azonnal szakíts vele. A pofátlan mindenségit! Ez tűrhetetlen!
3/17 A kérdező kommentje:
oksi, ez volt a várt reakció. csak kérdeztem..
2012. okt. 22. 16:43
4/17 MadameViciouse válasza:
:D szerintem változtass ezen a hozzáálláson, mert később sok probléma forrása lesz...
6/17 A kérdező kommentje:
nem féltékenykedek, meg nem bújom a telóját, ha erre gondoltok. sőt, még bulizni is "elengedtem" a haverokkal. csak néha magamban nem vok biztos, h elég jó vok-e.. pedig mindig érezteti velem, csak tudjátok már, h milyen pasik vannak:(
2012. okt. 22. 16:46
7/17 anonim válasza:
Ezért jó, hogy a mobilomon szinte minden számkódos. SMS, minden... Egy jó kapcsolat alapja a bizalom. ;)
8/17 anonim válasza:
Az kit érdekel, hogy hanyadik Andi? Az egy lista ami kezdődhet Pistivel is. Ugye akkor meg nem néznéd b*zinak? Ám illegális dolgot csinál a barátod! Ne hogy rendőrök kopogtassanak az ajtaján. Főleg, hogy itt elárultad mit is csinál a kedves barátod. Ismeretlen tettes után nyomoznak a rendőrök, aztán IP cím, rendőrök nálad utána a párodnál. Így is lelehet bukni:)
9/17 A kérdező kommentje:
nem, nem fogom b.zinak hinni:D köszi a segitséget:D
2012. okt. 22. 16:50
10/17 anonim válasza:
"Ám illegális dolgot csinál a barátod! Ne hogy rendőrök kopogtassanak az ajtaján. Főleg, hogy itt elárultad mit is csinál a kedves barátod. Ismeretlen tettes után nyomoznak a rendőrök, aztán IP cím, rendőrök nálad utána a párodnál. Így is lelehet bukni:)"
ennyi infóból amennyi itt elhangzott nem lehet semmit sem megállapítani, főleg azt h tényleg illegális e. nekem is van vagy 5 mp3 lejátszóm itthon, eladom őket vaterán v ebayen, akk már bűnöző vagyok? nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!