Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lesz baj? Hülyeség lenne?
2és fél évig szedtem a Harmonet fogigátlót,majd terhessg miatt szüneteltettem és utána sem használtam...ennek 3éve.
Ebben hónapban kezdem újra,de doki beleegyzése nélkül csinálom.
Sunyiba,dugiba vettem a csajtól.
Remélem ugyanúgy fog a szervezetem reagálni rá ahogy eddig is. Soha semmi bajom nem volt tőle!
Vagy nagy hülyeségre készülök?
mert megakana vizsgálni.
Plus é be nem buszozok emaitt a nőgyógyihoz,hiszen ismerem már ezt agyógszert,mi bajom lehet??
Ha ez megnyugtat én is úgy szedtem fog.gátlót, hogy nem kértem ki elötte az orvos véleményét,aztán abbahagytam egy idöre és újra szedni kezdtem.
Jó most már 1 éve nem szedem, de még élek.
Beállt normálisan a ciklusom, panaszom nem volt.
Idöre pontosan jött meg, terhes nem lettem.
Anyukám és tesom is szedték ,innen volt nekem is tabi.
Most majd jól lepontoznak mindkettönket,hogy hogy lehettünk ilyen hülyék.
szerintem fake
Gyereked van már, de annyi eszed nincs, hogy elmenj egy fogamzásgátlót íratni egy nőgyógyász nevű emberhez, akit nem "nőgyógyinak" hívnak:-)
Bajdo nem lehet, csak lehet, változott az alkatod, és kevés a hormon már, ami a Harmonetben van, így csak annyi lehet, megint terhes leszel.
Hát szerintem jobb lenne konzultálnod dokival.
Mennyi idős a gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!