Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesek lennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A barátom ma, mielőtt elment, oda dörzsölte a hüvelybemenetemhez a péniszét, és itt-ott 1-2 centire betette. Utána jó ideig nem ment még el. Tudom, hülye voltam, a peteérésem körül járhatok. Esélyem az van, tudom. De mennyi?2009. aug. 12. 20:56
11/18 anonim válasza:
off: a kérdező reakciója tipikus...annak a hozzászólásnak akar hinni, ami neki előnyös...ezen ne lepődjetek meg :) szimpla pszichológia ;)
12/18 anonim válasza:
én akkor lettem volna ideges mikor gumi nélkül a pinámhoz dörzsöli a farkát. mostmár mindegy, ostoba vagy, az is maradsz.
13/18 A kérdező kommentje:
Csípem, mikor így osztjátok az "ostoba vagy" szövegeteket... Te meg hülye. Miért? Mert, biztos. ennyi.
2009. aug. 12. 22:30
14/18 anonim válasza:
22:21 szerintem ne ilyen stílusban akarj okítani bárkit is!!!! Szánalmas amikor így ír valaki! Evvel a hangnemmel menj máshova! Kérdező: Szerintem érdemes lenne orvoshoz menned, ő kivizsgálna, és esetleg eseményutánni tablettát irna ki Neked! Remélem nem volt még ilyen tabira szükséged az elmúlt fél évben?!
15/18 anonim válasza:
Úristen, még hogy 30-40-50% legyen az esélye ettől.
A válasz meg az, hogy esély mindig van ilyen esetben, de minimális.
Annyira szeretnék már megkérdezni valakit, aki ért hozzá arról, hogy: azt tanultam az egyetemen, hogy egy férfi meddő, ha bizonyos koncentráció alatt van az ondó spermára nézve. Az előnedv pedig a koncentráció alatt van egyértelműen. Na de akkor most mi van?:)
Ha esetleg olvasná ezt nőgyógyász, válaszolna nekem?
16/18 anonim válasza:
én nem dugok gumi nélkül 10 évesen úgyhogy a hülye nem én vagyok hanem még mindig te és ahogy ti "okítjátok" többiek, úgy legközelebb is ugyanezt meg fogja csinálni. ha lebasszák legalább megsértődik és megjegyzi és talán legközelebb húzat a másik ostobára gumit aki szintén nincs tisztában azzal hogyan eshet teherbe egy nő... ennyi.
17/18 A kérdező kommentje:
Arról nem tehetek, hogy ronda vagy és még életedben egyszer sem kapott el a hév, se téged, se a párod... Nem csak velem esett meg ez gondolom, többet nem fordul elő.
2009. aug. 13. 16:51
18/18 A kérdező kommentje:
És ha te ennyire okos vagy, ennyire mestere a fogamzásgátlásnak, akkor legalább a mondat elejét kezdjed nagy betűvel.
2009. aug. 13. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!