Üldözési mániám van, vagy ti is idegesek lennétek? Attól félek, megcsal.
Ha lesz rá alkalmad kérdezd meg őt magát. Én nem lennék ideges a helyedben, nyilván mindenki csinálja a dolgát, többek között ő is. Ha ennyire zavar tedd szóvá, vagy kérdezz rá.
Üdv H.
Szerintem ha nem is csal meg, akkor sem kíváncsi Rád annyira, mint amennyire illene.. Nem tisztel és meg sem becsül. Szerintem én elbeszélgetnék vele, mondván nem érdekel, hogy ő épp ráér-e, és szépen otthagynám... ez nem kapcsolat.
Mióta vagytok együtt amúgy?
18:37
Én megértem, ha a haverjaival akar lenni vagy csak magában vagy bármi, de akkor mondja és kész. Ne az legyen, hogy jövök nemsoká és órák múlva sincs sehol, vagy csak jó soká kerül elő.
Igazad lehet, hogy nem tisztel eléggé. :( Ez arra utal. Nem tudom, fordított esetben mi lenne? Valószínűleg már nem kellene beszélnünk...
14 hónapja vagyunk együtt.
Szerintem tűnj el a számára.. Te is legyél lazább, és ne vedd fel a telefont.. ne legyél állandóan gépközelben és úgy alapjárat elérhető.. vagy mondd Te is, hogy elmentél kajálni, és max 3 óra múlva visszajelentkezel, vagy hívjon, ha akar...
Ha ezek után sem gondolja úgy, hogy fontos vagy neki, akire oda kellene figyelnie, akkor jobb is, ha szétmentek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!