Idegesek lennétek a helyemben?
Az gááz!
Én ideges lennék és ordítoznék a bátyámmal(nekem is van) és utána lenyugodnék xD
3. vagyok
Miért nem akarja a nem vemhes kutyát se kiivartalanítani?
Annyiban megértem, hogy biztos érzékeny akárcsak én:D és nem akar sok pici életet csak úgy elvenni.. Hát nem igazán tudom most jelenleg mit kéne tenned... De az előző tanácsomat sztem fogadd meg, és előre mond meg a bátyádnak. ;-)
Sokkal többe lesz Neked (vagy a bátyádnak...haha) a kölykök felnevelése és ellátása, mint a 18 ezres ivartalanítás. Egyrészt mondjuk nem árt, ha többször is látja a kutyádat állatorvos ellésig lehet, hogy javasolni fogja néhány alapimmunizáló oltás beadatását (később a kölykök érdekében, amikor már szopizni fognak), sőt mivel nyomott orrú fajtáról van szó, akik köztudottan nagyon nehezen ellenek maguktól, könnyen megeshet, hogy császár lesz a vége (ez a műtét kb. önmagában annyi lenne, mint az ivartalanítás, és ha úgy adódik, akkor muszáj, különben elpusztul a kutya), és akkor innen kezdődik a kölykök nevelése. Szükséged lehet tejpotló tápszerre, kutyapelenkára, vagy valamire, amit a szoptatós mama alá teszel, és naponta többször cserélsz), a kölykök pasztával történő féreghajtására két hete koruktól kéthetente, az elválasztásánál ill. az átszoktatásnál minőségi kölyöktápra, és minimum fejenként egy, de könnyen lehet, hogy két (pontosabban az első kettő) védőoltásra.
Jobban jársz az ivartalanítással, anyagilag is. Mivel keverék kutyákat senki nem fog megvenni Tőled.
Sürgősen keress másik orvost!!! Az agyam eldobom, ki a franc ez a liba??? Egyébként a Zöld Zebra most indított megint egy ivartalanítási akciót, nézd meg, hátha van a közeletekben egy doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!