Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idegesek lennétek a helyemben?

Idegesek lennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Bátyám reggel kiengedte a mopszom az udvarra, hogy elvégezhesse a dolgát! Figyelte majd ránézett a telefonjára és sietett a buszra, hogy le ne késse.A kutyum kint hagyta és tüzel..( Elmondása szerint így volt -.- )A szomszéd palota pincsije átjött, és összeragadtak! (Apukám vette észre! )( Én előbb mentem suliba mint bátyám!Apukám 8-kor kelt )
2010. okt. 18. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az gááz!

Én ideges lennék és ordítoznék a bátyámmal(nekem is van) és utána lenyugodnék xD

2010. okt. 18. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy az lennék. Az Ő hibájából történt a dolog. De még semmi nincs veszve. Ha ha történt futás az állatorvoshoz és eseményutáni tablettát kérni :) Vagy akár az ivartalanítás. Vemhesen is elvégzik. És nem lesz több ilyen gondod. Ráadásul a kutyusnak is megspórolsz csomó betegséget. De azért felelősségre vonnám a bátyádat és legalább az állatorvosi költségek felét neki kéne kifizetnie zsebpénzből vagy amiből akarja. Az ivartalanítást javaslom inkább! Jobban jársz vele.
2010. okt. 18. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Huhh.. nagyon mérges lennék! Állapodjatok meg! Ha kölykök lesznek, ő fizeti mondjuk az oltásukat, vagy a kaját! Ennyivel tartozik. De reméld inkább hogy nem lesznek kicsik ;)
2010. okt. 18. 16:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem! Ki akartam ivartalanítatni de nem jött össze rá a pénzem 18ezerér ivartalanít a nő! Nekem 12ezer van! Nem is ez a legnagyobb gondom, hanem az, hogy ez a nő így már nem ivartalanítja a kutyát mert lehet, hogy van benne kiskutyus! De hát még csak ma történt! És nem vállalja el! Anyukám munkatársának is a kutyusát nagy nehezen ivartalanította ki és nem is volt vemhes a kutyus! Most mit csináljak?
2010. okt. 18. 16:08
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert az nem old meg semmit. Érdekes párosítás, kíváncsi lennék, hogy milyenek lesznek a kicsik.
2010. okt. 18. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Miért nem akarja a nem vemhes kutyát se kiivartalanítani?

Annyiban megértem, hogy biztos érzékeny akárcsak én:D és nem akar sok pici életet csak úgy elvenni.. Hát nem igazán tudom most jelenleg mit kéne tenned... De az előző tanácsomat sztem fogadd meg, és előre mond meg a bátyádnak. ;-)

2010. okt. 18. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vidd másik orvoshoz. Az esetleges kölykök felnevelése sokkal kockázatosabb és drágább is, mint vemhesen ivartalanítani. A bátyádat meg a helyedben leüvölteném kicsit, csak hogy megnyugodjak :)
2010. okt. 18. 16:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal többe lesz Neked (vagy a bátyádnak...haha) a kölykök felnevelése és ellátása, mint a 18 ezres ivartalanítás. Egyrészt mondjuk nem árt, ha többször is látja a kutyádat állatorvos ellésig lehet, hogy javasolni fogja néhány alapimmunizáló oltás beadatását (később a kölykök érdekében, amikor már szopizni fognak), sőt mivel nyomott orrú fajtáról van szó, akik köztudottan nagyon nehezen ellenek maguktól, könnyen megeshet, hogy császár lesz a vége (ez a műtét kb. önmagában annyi lenne, mint az ivartalanítás, és ha úgy adódik, akkor muszáj, különben elpusztul a kutya), és akkor innen kezdődik a kölykök nevelése. Szükséged lehet tejpotló tápszerre, kutyapelenkára, vagy valamire, amit a szoptatós mama alá teszel, és naponta többször cserélsz), a kölykök pasztával történő féreghajtására két hete koruktól kéthetente, az elválasztásánál ill. az átszoktatásnál minőségi kölyöktápra, és minimum fejenként egy, de könnyen lehet, hogy két (pontosabban az első kettő) védőoltásra.

Jobban jársz az ivartalanítással, anyagilag is. Mivel keverék kutyákat senki nem fog megvenni Tőled.

2010. okt. 18. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Sürgősen keress másik orvost!!! Az agyam eldobom, ki a franc ez a liba??? Egyébként a Zöld Zebra most indított megint egy ivartalanítási akciót, nézd meg, hátha van a közeletekben egy doki.

[link]

2010. okt. 18. 16:59
 10/14 A kérdező kommentje:
A nem vemhes kutyusokat is alaposan kivizsgálja, hogy tényleg nem-e vemhes! Ezt 3x megcsinálja minden megnézés után elkér 2000Ft-ot! Majd utána ivartalanítsa ha teljesen meg győződőtt arról, hogy nem vemhes! Amúgy nem tudom, hogy miért lehet, hogy nem akarja elvenni a kiskutyuk életét! De keverékek lesznek és nem hinném, hogy találnék nekik gazdit! Amúgy én 1et szívesen megtartanék! :) Szívem szerint mindet de anyuék nyafognának, hogy minek ennyi kutya! :(
2010. okt. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!