Idegesek lennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Bátyám reggel kiengedte a mopszom az udvarra, hogy elvégezhesse a dolgát! Figyelte majd ránézett a telefonjára és sietett a buszra, hogy le ne késse.A kutyum kint hagyta és tüzel..( Elmondása szerint így volt -.- )A szomszéd palota pincsije átjött, és összeragadtak! (Apukám vette észre! )( Én előbb mentem suliba mint bátyám!Apukám 8-kor kelt )2010. okt. 18. 15:54
11/14 anonim válasza:
nekem is volt ilyen,jó persze nem a báttyám hibájából..
nekem az angol cocker spánielem tűzelt.. és kiszabadult -.-... járt ide egy kis keverék...aztán "összeragadtak"...elég csúf kiskutyák lettek... XD
12/14 anonim válasza:
Tudod én az összes, a hülyesége miatt megszületett kölyköt odavinném a nyakára, nevelje fel őket és keressen nekik normális gazdát Ő!! És beleverném az orrát abba, hogy az ilyen almokból születő kiskutyák legnagyobb részével mi lesz.... Hülye liba....
13/14 anonim válasza:
Nem is vinném többet ahhoz az állatorvoshoz, akinek az a kifogása, hogy már vemhesülhetett a kutya, és ezért nem műti meg...műtesd meg, a saját kutyád érdekében!
14/14 A kérdező kommentje:
Találtam egy nagyon rendes állatorvost! Kiivartalanítja! :)
2010. okt. 21. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!