Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha véletlenül 22 napig szedtem a gyógyszert, van kockázata?
Figyelt kérdés
Volt, hogy a pót csomagomból vettem ki egy szemet, és így tévedésből az eredeti csomag minden darabját is beszedtem. Tabletta mentes héten vettem észre,hogy szombaton kellett volna az utolsót,de én vasárnap is vettem be2012. nov. 6. 13:58
2/2 anonim válasza:
Ha én lennék Isten, az embernek teremtettem volna egy harmadik kart, ami a tarkójából nő ki csak azért, hogy a hátát akárhol meg tudja vakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!