Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek 10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek 10 hónapja, és tegnap este elfelejtettem bevenni a gyógyszert, a paism véletlenül belém ment el. Nem pótoltam 12 órán belül. Esemény utánit irassak fel orvossal, és ha beveszem, akkor már biztos hogy nem lehet probléma?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
minden egyes nappal, amennyivel kesöbb veszed be romlik a hatasa... 72 oranal pl mar csak valami 56 %, ha jol emlekszem, 48 oranal hetve valamennyi. Szoval biztosnak, nem biztos. De mindenkepp menj el orvoshoz, ügyeletre, es konzultalj vele ezügyben szerintem, amilyen gyorsan csak tudsz
2009. febr. 28. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Figyelembe véve azt, hogy ha abbahagyod a tabi szedését, utána is hónapok kellenek mire kiürül teljesen a szervezetből és visszaáll a normális ciklus, szerintem nem kell sürgősségi.

Viszont! Az is igaz, hogy egyik tabi sem 100%-os, mellette is estek teherbe, illetve maradtak terhesek.

Te döntesz, hogy mersz-e kockáztatni, vagy telenyomod a szervezeted egy mégnagyobb hormondózissal...

2009. febr. 28. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ezek a mai alacsony hormonszintü tablettak maximum 2 het alatt teljesen kiürülnek a szervezetböl. Mas okbol, de pont a napokban mondta a nögyogyaszom. Az esemeny utani tabletta viszont tenyleg olyan, mint egy lorugas, en konkretan 2 napig nem birtam felkelni töle, ugy fajt a hasam, es csak aludtam... En tovabbra is azt mondom, hogy kerdezz meg erröl mindekepp egy orvost, mert eleg nagy a felelösseg...
2009. febr. 28. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj dokihoz, mondd el, mi van. Ő megmondja, mi a helyes lépés. Azt tudnod kell, hogy a 72 órás is csak 85%-ban előzi meg a nem kívánt terhességet.
2009. febr. 28. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se vegyél be 72 órásat!!!Hisz már szeded a fogamzásgátlót! Nézd meg, hogy mit ír a betegtájékoztatód erre az esetre!Egyes tablettáknál benne van, hogy mit kell tenned, ha az 1. 2. vgy 3. héten hagyol ki egy tablettát!
2009. márc. 1. 07:34
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

" a pasim véletlenül belém ment el" ...na persze

"nem pótoltam 12 órán belül" -NAGY HIBA!

szerintem is irány a doki, 72 órás tabi után.

szem.megjegyz.: ha ilyen felelőtlen vagy, ne csodálkozz ha mégis teherbe esel. Pontozzatok le nyugodtan, ez a véleményem.

2009. márc. 1. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
85 %-ban????????????? persze, ha az elsö 24 oraban beveszi akkor!!!!! Nem lep meg, hogy annyian teherbe esnek, amikor ennyire pontatlan informaciok keingenek a köztudatban.... ha a 72. oraban veszed be pl, akkor mar csak 50 %-os az a eselye, hogy nem leszel terhes....
2009. márc. 1. 10:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik értelmes válaszokat adtak... De már nincs miért aggódnom
2009. márc. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!