Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ronda pasinak miért tanácsoljá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda pasinak miért tanácsolják itt folyton azt, hogy járjon le gyűrni és tutira lesz csaja?

Figyelt kérdés
Ez szerintem nem ennyire egyszerű. Ugye ha ki is gyúrja magát, attól még az arca ronda marad. Vagyis nagyjából kis esélye csajozásra csak nyáron lesz, mikor látják a lányok a sportos testét. De akkor is csak inkább egy éjszakás kalandokat tud összehozni, ahol megdugja a csajt és kész. Utána a csaj nem nagyon akar majd tőle semmi többet, mert ronda a feje. A másik meg az, hogy aki nagyon kövér vagy kórosan sovány (pl betegség folytán) és nem tud fogyni sehogyan sem, vagy kegyetlenül alacsony (170 cm alatt) az meg van lőve a kondis dologgal, mert nem nagyon fog sem hízni ott, fogyni sem túl sokat, (hacsak nem milliomos és mázsaszámra nyomja magába a tiltott szereket, vagy fogyasztószereket)nőni meg egyáltalán nem fog már. Ez tehát nem nagyon jó tipp a tuti becsajozáshoz. De akkor miért jön mindig ez a tipp itt?
2012. nov. 4. 20:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyolcadik vagyok: "Miért a gyúrással egyenesen nő az önbizalom is? Nem hiszem, hogy ez mindig együtt járna ez a két dolog" Mondom, hogy nem fogod föl. Én amúgy ezt tapasztalatból mondom. És a pénzre hivatkozás... Minden fajta szar kiegészítő por nélkül is lehet eredményeket elérni. Ezt is tapasztalatból mondom. De úgyse fogod föl. Sajnáltasd magad. Gyúrással előbb találnál nőt, mint önsajnálattal.
2012. nov. 4. 20:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Pl Jean Reno. Nem egy hűde jóképű fószer. Mégis van egy nagy kisugárzása, ami a 35 feletti nőknek még most is hatalmas puncimágnest jelentene. Pedig ki sincsen gyúrva, igaz nincs is rossz teste.
2012. nov. 4. 20:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Na most akkor elmagyarázom ezt.

Amíg nem vagyok olyan kövér, hogy mozdulni se bírsz, addig lehet fogyni, méghozzá elég jól :)) Még csak gazdagnak sem kell hozzá lenni!!! (bogyókat sem kell szedni)

Meg van a módja a fogyásnak, tapasztaltam. (Jelenleg kicsivel több, mint -15nél tartok, tartottam egy 4-5hónapos szünetet, most folytatom, jelenleg 85 vagyok...)

Az, hogy azt mondják itt, hogy menjen el gyúrni, a lehető legjobb ötlet. Ott meg tud ismerkedni egyrészt új emberekkel, biztos van aki haverkodósabb ott is, felkarolják, vagy valami (legjobb, ha suliban kondizik, nálunk van)... Ha gyúr, akkor nyilván jobb teste lesz, ez pedig növeli az önbizalmát, a KISUGÁRZÁSÁT, ami LÉTEZIK, és FONTOS!!

Ha már van önbizalom, és kitartás (kondival mind a kettő növekedik) akkor lehet elkezdeni csajozni. Egy szép, jótestű srác is nehezen talál csajt, ha mimóza, és nincs megelégedve magával, stb...

Ronda ember nem létezik (csak ha történt vele valami, bár akkor is lehet még esélye, hogy valaki szépnek lássa). Ezt úgy mondom, hogy ezt el is hiszem, mert szerettem már "ronda" lányt, igaz nem jöttünk össze, mert nem kellettem neki... És utána is kapkodnak a fiúk, pedig a teste sem olyan egetverően nagy szám, de van kisugárzása, mosolyog, stb. (pedig neki születési rendellenessége van a szemén...)

Szóval nem értek egyet veled :)) Ne keseredj el, szerintem te is ilyen srác vagy (ha nem, akkor bocsi :DD)

F17

//kicsit hosszú lett. Sajnálom :D//

2012. nov. 4. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:

ma 20:39

Nagy igazság! :D

2012. nov. 4. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Mert Jean Reno nem úgy csúnya hogy undorító, hanem csak kicsit szokatlan az arca, és ez sok nőnek bejön... Nekem is olyan csúnya sztárok is bejönnek, hogy mások bottal se... :D

De amúgy az nagyon sokat dob valakin ha jó a teste szerintem, de nem is ez a fő, hanem hogy legyen benne valami a kell a nőknek, vagy legalábbis egynek...

2012. nov. 4. 20:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Csak mert nézem a Godzillát a tv 2 n.
2012. nov. 4. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:

azért, mert a fiúk azzal hitegetik magukat, hogy egy csajt CSAK a külső fog meg, és ha gyúrni járnak, akkor ők részükről minden tőlük telhetőt megtettek (mert az egyéb adottságokon - arc, hajszín, magasság - nem nagyon tudnak változtatni). ha pedig ezek után sem kellenek senkinek, akkor természetesen a nők a hibásak, meg egyáltalán, dögöljön meg a világ.

nem mondom, van a nőknek egy széles rétege, akik tényleg csak a kinézetre és/vagy a pénzre hajtanak. de aki ezt a réteget célozza meg, az ne is csodálkozzon a visszautasítás bizonyos formáin. 19L

2012. nov. 4. 22:41
 18/18 anonim válasza:
Hát, gondolom... aki ilyet tanácsol, az esetleg már látta Aziz Shavershian "testépítés előtt"/"testépítés hatására" besorolású képeit. Meglehetősen beszédes felvételek, nem kell sokat magyarázni mellé a sport küllemünkre gyakorolt kedvező hatásait.
2012. nov. 13. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!