Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton vérzem. Milyen fogamzásgátló tabletta lenne jó már végre?
Tudom, hogy orvos írja fel vizsgálat után és távolból ezt nem lehet megmondani. De arra lennék kíváncsi volt-e már valaki hasonló helyzetben és neki végül mi vált be?(jó... tudom, valakinek beválik valami, az nem azt jelenti, hogy másnak is jó lesz) A helyzet az, hogy több fajta fogamzásgátló tabit is szedtem, de pecsételő vérzésem volt mindegyiknél a tabletta szedés közben. Az orvosaim (ugyanis már többnél is voltam) azt mondták, hogy nincs semmi bajom, meg kell találni a megfelelőt és majd az jó lesz, de addig is legyek türelemmel. Igen ám, de már unom, hogy nem tudok együtt lenni a barátommal mert állandóan van valami vérezgetés. Ő türelmes, de ez már lassan 2 éve megy. Nekem pedig szörnyű lelkileg is, hogy folyton vérezgetek, valamikor 2 hétig is, aztán ugye meg vége a tabinak és jön a menstruációm. Szóval, aki így pecsételgetett tabi miatt és leváltotta, végül mi vált be, vagy mit mondott a doki mi jó a vérezgetésre?
24 l
Ilyen esetben nem tovább kell kísérletezgetni, hanem keresni más védekezési módszert. Nem értem mivel jobb az, hogy folyamatosan vérzel, mint mondjuk az óvszer.
A te szervezeted nem bírja és kész, tudomásul kell venni, nem te vagy az egyetlen.
De ha mindenáron próbálkozni akarsz még, akkor erősebb hormontartalmút keress, esetleg ha nem próbáltál még, akkor háromfázisút...
De szerintem felesleges.
Mennyi ideig szedted a tablettákat? Lehet, hogy tényleg egy magasabb hormontartalmú lenne számodra megfelelő.
Én régen magas hormontartalmút szedtem, soha nem véreztem mellette, Nuvaringnél viszont volt pecsételő vérzésem az első ciklusban többször is (szerencsére aztán beállt).
Én amúgy Tri Regolt szedtem, az nem a legalacsonyabb hormontartalmú, próbáltad esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!