Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak én vagyok ilyen értetlen?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen értetlen? Vagy hogyan működik?

Figyelt kérdés

Még nem voltam nőgyógyásznál, viszont van egy olyan kérdés, amit kevésbé értek:/

Szóval... tegyük fel, h november 1-én elkezdem szedni a fogamzásgátlót, és épp megvan a menstruációm, akkor is bevehetem vagy meg kell várnom, míg elmúlik? Elkezdem szedni, 21 napig mindig ugyanabban az időben veszem be, és a 21. nap lejárta után mindenképpen be kell venni a 7 szemet? Vagy lehet úgy is csinálni, h 4-et veszek be?

Valaki, aki szakértő ebben, leírná nekem pontosa, h hogyan működik a dolog? Előre is köszönöm! 17L

2012. okt. 7. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
honnan szereztél fogamzásgátlót, ha még életedben nem jártál nőgyógyásznál? szerintem menj el kórházhoz nőgyógyászhoz, max megkérdezni az ilyen dolgokat, ha mát a vizsgálattól félsz
2012. okt. 7. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs fogamzásgátlóm, nem is voltam még nőgyógyásznál, csak szimplán érdekel.
2012. okt. 7. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Első napon elkezded,és akkor még menstruálsz.Szeded 21 napig, utána 7 nap szünet,vagyis NEM szedsz fog.gátlót,ekkor megjön a művérzés.(amúgyis elfogyott a csomag,napi egyet kell bevenni 21 napig,utána 7 napig nem szedsz és a 8.napon elkezded a következő csomag tablettát,szintén napi 1db-ot szedsz)

Nem lehet 4db-ot egyszerre bevenni,csak napi 1 db-ot, 21 napig.

2012. okt. 7. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
ez így igaz
2012. okt. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!