Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gestomix fogamzásgátló tablettát szedek 2 hónapja, de folyton vérzek a menstruációk között is. Sőt, a mellemet ma megnyomtam és kijött 1-2 csepp tej is. Terhes vagyok?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:49
Az, hogy 2 hónapja szedi a bogyót még nem jelenti, hogy 2 hónapos terhes. Sokan vannak sajnos akik alapból is csak 5-6 hónaposan veszik észre, hogy babát várnak és ilyenkorra egyeseknél már megjelenhet az előtej.
utolsó előtti vagyok.
Nekem is volt egyszer olyan,hogy másfél hónapig menstruáltam....persze nem túl sokat,hanem ilyen pecsételően. Mondjuk nekem arra írták fel a fogamzásgátlót....És akkor engem megultrahangoztak,aztán azt mondták,h ez petefészekgyulladás,és kaptam rá antibiotikumot meg utána fogamzásgátlót.
Ja,és előtte pár nappal (hogy meg tudjon vizsgálni) kaptam olyan tablettát,amit asszem kb 3 napig kellett szedni,és elállította a vérzésem. Fura,nem is tudtam,h van ilyen. de mégis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!