Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell szedni?
Figyelt kérdés
Yasminelle fogamzásgátlót szedek. csütörtökön venném be az utolsót, de valahogy azt az 1 darab gyógyszert elhagytam. a betegtájékoztatóban ez áll: "Abba is hagyhatja a csomag szedését, és folytathatja a 7 napos tablettamentes periódussal (jegyezze fel, hogy melyik napon felejtette el a tablettát). Ha a következő csomagot akar kezdeni azon a napon tegye, amikor mindig kezdi, tartson 7 napnál rövidebb tablettamentes szünetet." akkor most mikor is kell bevennem a követkjező csomagból az elsőt? előre is köszi a segítséget.2012. okt. 29. 09:22
1/4 anonim válasza:
7 nap szünetet kell tartani, és a 8. napon bevenni. Azaz egy nappal előbb, mintha nem hagytad volna el.
Ha hosszabb szünetet tartasz, akkor sem a szünetben nem véd, sem a szedés első hetében.
2/4 A kérdező kommentje:
de azt írja, hogy azon a napon kezdjem az új csomagot mint szoktam(péntek) tehát akkor csak a csütörtököt kell kihagynom(mert azt a gyogyszert hagytam el) mert ugye jövő péntek már késő
2012. okt. 29. 09:55
3/4 anonim válasza:
Ha így csinálod, ahogy írod, jó eséllyel összevissza fogsz vérezni.
Tartsd meg a 7 napos szünetet.
4/4 anonim válasza:
Gondolom úgy kezdődik, hogy a harmadik héten kihagyott tablettát követően:
A verzió: 7 nap szünetet tartasz, az első a kihagyott szem napja és folytatod még hat tablettamentessel, elmászik a kezdőnapod, ezért fel kell írni, hogy ne a régihez viszonyíts innentől.
B verzió: ragaszkodsz a kezdő napodhoz, akkor annyi szünetet tartasz, hogy az kijöjjön, de a szünet persze így kevesebb lesz 7 napnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!